Ezeken a még futó nyári akciókon spórolhatsz egy halom pénzt – frissítve!

A nyarat több szempontból érdemes várni: itt a jó idő, a kellemes meleg, lehet strandolni, van bőven fotózni való téma, és nem utolsó sorban a gyártók hazai képviseletei is kedvezményes árakon kínálják a portékát. Már jó ideje futnak a pénzvisszatérítéses, illetve az „azonnali” akciók (ahol a pénztárnál eleve már a kedvezményes árat kell kifizetned), ezek többsége viszont hamarosan lejár, érdemes tehát sietni, ha nem akarsz lemaradni róluk. Ezekről a még futó promóciókról tudok (ha időközben kapok még infót, azt kiteszem majd frissítésként):

Canon

A Canon az akcióban részt vevő termékek után pénzt utal vissza a számládra. A kiszemelt jószágot július 31.-ig kell megvásárolnod, majd augusztus 31.-ig kell regisztrálnod, hogy egy hónapon belül visszakapd a kedvezmény összegét. Kattints ide a részletekért.

FujiFilm

Nem maradt ki a FujiFilm sem az akciókból, így számos termék után jár kedvezmény, amit már a kasszánál érvényesíthetünk, azaz eleve az engedményes árat kell csak kifizetni a kiszemelt termékek után. Számtalan fényképezőgép és objektív vesz részt a promócióban (ami elvileg július végéig tart, de hamarosan indul egy újabb akció), ezért érdemes a FujiFilm Magyarország Facebook oldalán, illetve a hivatalos forgalmazóknál érdeklődni!

Nikon

A Nikon szintén visszautalással díjazza a promócióban részt vevő termékek megvásárlását. Július 31. a vásárlás határideje, de egészen szeptember 10.-ig ráérsz a regisztrációval, ha esetleg nyaralnál és nem lennél gép közelében. Kattints ide a részletekért!

Olympus

Az Olympus is pénzt ad vissza, ám ehhez is regisztrálnod kell. Július 31.-ig kell vásárolni, majd augusztus 31.-ig kell kitölteni a regisztrációt a kért adatokkal. Ide kattintva mindent megtudsz a promócióról.

Panasonic

A július 16. és augusztus 31. között megvásárolt termékekre 5 év garancia jár most. Ide kattintva megtudhatod, hogy melyek azok a fotós/videós készülékek, objektívek, amelyekre a promóció él.

Pentax

Természetesen a Pentax sem marad ki a jóból: augusztus 31.-ig él az akció, és már eleve a kedvezményes árat kérik tőled a kasszánál, tehát nem kell várnod a visszautalásra. Itt mindent megtudsz az akcióról.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...