A farzsebedben is elfér a Canon legújabb fotónyomtatója, a Zoemini

Egy apró és egyben nagyon aranyos fotónyomtatót mutatott be a Canon, amit bárhová magunkkal vihetünk – akár ingzsebben, akár nadrágunk farzsebében is elfér a Zoemini, amely a ZINK (zéró tinta) technológiát alkalmazza képeink nyomtatásához. A nyomtató Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül tartja az összeköttetést okostelefonunkkal, táblagépünkkel (Canon Mini Print alkalmazás), vagy akár fényképezőgépünkkel. A Zoemini 5 x 7,6 centiméteres fotók nyomtatására képes. A 118 x 82 x 19 mm-es nyomtató csupán 160 grammot nyom és háromféle színkombinációban lesz kapható: rosegold/fehérben, fehér/ezüstben, valamint fekete/palaszürkében.

Sajtóközlemény

A Canon Europe ma bemutatja a pillekönnyű, zsebméretű Canon Zoemini nyomtatót. A ZINK™ (zéró tinta) technológiát alkalmazó nyomtató Bluetooth® kapcsolat segítségével pillanatokon belül zökkenőmentesen kapcsolódik a Canon Mini Print applikációhoz, így perceken belül kinyomtathatod a mobileszközökkel készített vagy a közösségi oldalakról letöltött kedvenc képeidet. A Canon Zoemini 5 x 7.6cm (2×3”) méretű képeket közvetlenül nyomtat a mobiltelefonról, táblagépről vagy a közösségi média alkalmazásokról.

A Canon Zoemini nyomtatóhoz az iOS és Android áruházakból 2018. szeptember 5-től ingyenesen letölthető a Canon Mini Print* alkalmazás, amelyben számos trendi szűrő, keret és AR effektus teszi képeinket még fantáziadúsabbá. Sőt, ha öntapadós fotópapírra nyomtatunk, mindennapi használati tárgyainkat vagy környezetünket is dekorálhatjuk, személyesebbé varázsolhatjuk (például laptopunkat, mobiltelefonunk védőtokját, de akár a szoba falát is). A Canon Mini Print alkalmazás mozaikkép és kollázs opciókat is tartalmaz, amelyekkel több nyomtatott képből álló nagyobb posztert is ügyeskedhetünk magunknak. A retro szelfiktől kezdve a játékos állatfejes szűrőkig, a Canon Zoemini igazán egyedi képeket nyomtat nekünk. Az Instagram és a Facebook mellett a Canon Mini Print app segítségével a Google Photos és Dropbox alkalmazásokhoz is kapcsolódhat a kis nyomtatónk.

A Canon Zoemini ZINK™ technológiát alkalmaz, vagyis nincs szüksége tintára. A tölthető elemmel működő nyomtatóhoz 10 darabos Canon ZINK™ fotópapír kezdőcsomag is jár (lehúzható papírral fedett öntapadós hátú, vízálló és eltéphetetlen fotópapír). A fotópapír külön 20 vagy 50 darabos csomagokban lesz kapható.

Ez a kompakt és ügyes kis eszköz kényelmesen elfér egy kézitáskában, vagy a zsebünkben. Méretei: 118mm x 82mm x 19mm. Súlya csupán 160 g. Három igazán divatos színben választható: rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke.

A legfontosabb előnyök:

  • Kompakt, kisméretű és könnyű, zsebben vagy kisebb táskákban is elfér
  • Trendi szűrőkkel, keretekkel és AR effektusokkal kreativitásra inspirál
  • 5 x 7.6cm (2×3”) méretű fényképeket nyomtat innovatív tintamentes ZINK™ technológiával
  • Eltéphetetlen öntapadó papírra nyomtat
  • Bluetooth® segítségével könnyen kapcsolódik a Canon Mini Print app-hoz (iOS & Android)

A doboz tartalma:

  • Canon Zoemini fotónyomtató* (rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke)
  • Egy csomag Canon ZINK fotópapír (10 lap fotópapír és 1 SMART SHEET)
  • Mikro USB töltőkábel (USB A a Mikrohoz)
  • Használati utasítás
  • Szabályozási lap
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...