Elindult a Media Markt III. fotópályázata!

Immár harmadik alkalommal indít fotópályázatot a Media Markt. A MAFOSZ (Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége) támogatásával, a Magyar Fotográfia Napja alkalmából ismét pályázatot írtak ki a szervezők, ahol idén emelkedtek a tétek: 1,2 millió forintos összdíjazásért indulhatnak a jelentkezők. Három kategóriába lehet feltölteni a fényképeket:

  • Természet
  • Városi Életkép
  • Kötetlen Fekete-Fehér

témakörökben várja a zsűri a pályaműveket. Az első helyezés 200 000 Ft értékű fényképezőgép és/vagy objektív vásárlására jogosító kupont ér, míg a második helyezett 100 000 Ft értékben választhat magának fényképezőgépet és/vagy objektívet (kupon); a harmadik helyezett 50 000 Ft értékű fotótanfolyamo(ko)n vehet részt a fotosiskola.hu jóvoltából.

De nem csak a helyezést elérő pályázók nyerhetnek: a zsűri által a kiállításra választott pályaművek beküldői különdíjként meghatározott forint összeggel feltöltött ajándékkártyát kapnak (itt 150 000 Ft az összdíjazás értéke).

A fotópályázatra 2018.08.29.-től 2018.09.30. éjfélig lehet feltölteni a fényképeket, amiket majd a Horváth Imre (MAFOSZ elnök), Mekli Zoltán (fotográfus) és Szabó Béla (fotográfus) tagokból álló zsűri fog értékelni. Az eredményhirdetésre 2018. október 26-án kerül sor. Bővebb információkért, a regisztrálásért és a képek feltöltéséhez kattints ide.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...