Megérkezett a Canon legkisebb öt tintapatronos nyomtatója

A Canon bemutatta legújabb PIXMA nyomtatóját, a TS705-öt, amely egyben a gyártó legkisebb 5 tintapatronos egyfunkciós printere. A készüléket nem csak otthoni, hanem irodai környezetbe is ajánlják a fejlesztők. A PIXMA TS705 egy 350 lapos, kétutas papíradagolóval van felszerelve, de repertoárja többféle hálózatba illesztési lehetőséget is kínál. A nyomtató természetesen többfajta papírral (hagyományos, fotó, illetve különleges) kompatibilis, ezért nem csak hagyományos nyomatokat készíthetünk vele, hanem akár hűtőmágneseket, egyedi körömmatricákat (!) is. A TS705 elődjénél, a PIXMA iP7250-nél 18%-kal kisebb, ám ez nem jelenti azt, hogy kimaradtak volna belőle a pluszfunkciók: a hálózatra kapcsolhatóság mellett megvan benne a hangvezérlés is. A legfeljebb A4-es méretű papírlapokat fogadó printer egy kétsoros kijelzővel is el lett látva, így a legfontosabb információk egy pillanat alatt leolvashatók. A PIXMA TS705 maximális felbontása 4800 x 1200 dpi, az ötféle szín (pigmentfekete, fekete, cián, magenta, sárga) patrononként cserélhető. A fekete-fehér nyomatokból percenként legfeljebb 15 készülhet el, míg a színesekből kereken tíz.

Képek forrása: Canon

Sajtóközlemény

Megérkezett a PIXMA TS705, a Canon legkisebb 5 tintapatronos egyfunkciós nyomtatója

Az intelligens, hálózatra kapcsolható és megfizethető árú tintasugaras nyomtató kiváló választás otthonra vagy irodai használatra.

Budapest, Magyarország, 2019. január 7. – Ma mutatták be az európai piacon a Canon legkisebb 5 patronos nyomtatóját. A Canon PIXMA TS705 tökéletes otthoni vagy irodai használatra egyaránt, 350 lap kapacitású, kétutas papíradagolóval, valamint számos hálózati kapcsolattal rendelkezik (többek között Amazon Alexa és Google Home integráció lehetséges). Mindezek mellett a nyomtató többfajta papírral és kreatív alkalmazással kompatibilis, amelyekkel új szintre emelkedik a személyre szabott nyomtatás élménye.

Bár az új, kompakt nyomtató 18%-kal kisebb elődjétől, a PIXMA iP7250-től, az új Canon PIXMA TS705 minden fontos funkciót tartalmaz, mint a hangvezérlés, hálózatra kapcsolhatóság és tinta-takarékos patronok. 350 lapos kapacitásával a PIXMA TS705 tökéletes választás olyan kisvállalkozások számára, ahol a zavartalan hagyományos papíros nyomtatás elengedhetetlen. A maximális produktivitást kétutas papíradagoló biztosítja, a hátsó papíradagoló pedig alkalmas bármilyen típusú papír befogadására – legyen szó matt vagy fényes papírról, 8,9×8,9 cm méretű, vagy A4-es papírról. A nyomtató üzemeltetését az LCD érintőképernyő teszi egyszerűvé.

Képek forrása: Canon

A Canon PIXMA TS705 5 egyéni tintával dolgozik, így éles kontúrokat, magas minőségű dokumentumokat, vibráló fotókat és számtalan kreatív tartalmat nyomtathatunk. Mindezek mellett az opcionális XL és XXL tintapatronokkal többet nyomtathatunk olcsóbban, és az 5 egyéni patronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell cserélni.

A Canon PRINT alkalmazás elérhető iOS-en és Androidon is, így a felhasználók közvetlenül okoseszközeikről indíthatják a nyomtatást Wi-Fi segítségével. Az alkalmazás okostelefon változata segítségével könnyedén nyomtathatunk, elég csak egy fotót készíteni a dokumentumról és azt PDF-be konvertálni. Ethernet hozzáférés esetén a Canon PIXMA TS705 tulajdonosok élvezhetik a biztonságos és nagysebességű kapcsolatok további előnyeit is.

A PIXMA Cloud Link pedig egyszerűvé varázsolja a mindennapokat, hiszen a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak olyan népszerű felhőszolgáltatásokból, mint Facebook, Instagram, Google Drive és DropBox, így téve zökkenőmentessé fontos dokumentumok azonnali nyomtatását a feszített tempójú munkanapokban. A Canon Pixma TS705 kompatibilis továbbá az AirPrinttel (iOS), a Mopriával (Android) és Windows 10 Mobile-lal, így külön alkalmazás letöltése nélkül nyomtathatunk ezen eszközökről is.

Képek forrása: Canon

Hatékonyságra törekvő kisvállalkozások és környezettudatos családok számára tehát a Canon PIXMA TS705 a legtökéletesebb megoldás. Az automata ki –és bekapcsoló gomb hozzáalakítható a munkaidőhöz vagy a családi ritmushoz, így az eszköz gazdaságosan működik, miközben készenlétben van, ha szükséges. Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató segít takarékoskodni a papírral is.

A Canon Easy-PhotoPrint szerkesztője, melyet asztali számítógépre tervezett, rengeteg szerkesztési és grafikai lehetőséget tartogat a személyre szabott nyomtatásban, mint például a személyre szabott naptárakat, kollázsokat vagy matricákat. Ezeket több típusú papírra, például mágneses, öntapadós vagy 8,9×8,9 cm-es fotópapírra is nyomtathatjuk. Sőt, a Canon Körömmatrica-készítő alkalmazása több mint 200 fajta sablont tartalmaz, amellyel lenyűgöző körömmatricákat nyomtathatunk a Canon PIXMA TS705 segítségével.

Képek forrása: Canon

A Canon PIXMA TS705 és az eredeti Canon tinta használatával a felhasználók értékes pontokat gyűjthetnek a Canon Print Rewards programban, amelyeket termékekre, játékos ajándékokra vagy digitális szolgáltatásokra lehet beváltani. Az Easy Ink Delivery e-mail emlékeztetői pedig biztosítják, hogy a tintapatron utánpótlás rendelését soha ne felejtsük el.

A Canon eddigi legkisebb, méretéhez képest meglepően sok funkcióval bíró 5 tintás egyfunkciós nyomtatója a tökéletesen szolgálja ki a család nyomtatási igényeit ugyanúgy, mint egy kisvállalkozásét, amely egy gyorsan és tökéletesen működő, elérhető árú terméket keres.

A Canon PIXMA TS705 2019 februárjától lesz megvásárolható. Bővebb információért kattints ide!

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...