Megszűnik a Canon Irista felhőtárhely szolgáltatása

2020. január 31. után már nem lesz elérhető a Canon Irista felhőtárhely szolgáltatása, ugyanis a Canon EMEA stratégiát változtat, és a felhőszolgáltatások helyett „a fényképezőgépek képalkotó technológiájának fejlesztésére koncentrálva inkább azok konnektivitására fókuszál, mint a Canon image Gateway és a Canon Camera Connect”. Íme, a sajtóközlemény:

Kép forrása: Canon

Sajtóközlemény

A Canon EMEA ma bejelentette, hogy 2020 január 31. hatállyal bezárja az Irista felhőtárhely szolgáltatását.
A Canon EMEA stratégiát változtat és a felhőszolgáltatások helyett a fényképezőgépek képalkotó technológiájának fejlesztésére koncentrálva inkább azok konnektivitására fókuszál, mint a Canon image Gateway és a Canon Camera Connect.

A Canon EMEA így új együttműködéseket építhet az ügyfelekkel már kapcsolatban álló szolgáltatókkal. Az Irista eddigi felhasználói ennek eredményeként 2 hónapra szóló tagságot kapnak ajándékba az Adobe Lightroom (1TB) szolgáltatásra. A felhasználók részletes tájékoztatást kapnak, hogyan tudják lementeni az Iristán tárolt képeiket a szolgáltatás befejezése előtt. Az egyszerű folyamatról az Irista honlapja is tájékoztat. A 2020 január 31. bezárással az addigi ügyfél adatok is törlésre kerülnek.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...