Figyelem: egyelőre ne telepítsd a Lightroom CC iOS és iPadOS verzióit

A Lightroom iOS és iPadOS 5.4-es verziójának telepítése bizonyos esetekben fájlvesztéssel járhatott, így aki előzőleg nem szinkronizálta készülékét a felhővel, az fájlokat (képeket) és szerkesztési elő-beállításokat (preset) veszthetett, amelyeket többé nem lehet visszaállítani. Az Adobe időközben elismerte a hibát, és a Lightroom 5.4.1-es verziójának kiadásával orvosolta azt. Egyelőre nem tudni, hogy hány felhasználó érintett az adatvesztésben, de mindenképp jó ötlet, ha több példányban van mentésünk képeinkből.. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...