Bon Voyage: Vanguard The Heralder 51T

Hátizsák és kerekes táska egyben a Vanguard The Heralder 51T, amit akár komoly fotós felszerelés tárolására, illetve utaztatására is hasznosíthatunk. Ha pedig nem a fényképezőgépünk és objektívjeink hurcolása a cél, akkor a belső tároló rekesz kiemelésével hagyományos utazótáskává is változtatható.

the_heralder_51t_main.jpg

the_heralder_51t_inner.jpg

the_heralder_51t_innercompartment.jpg

A The Heralder 51T-ben elfér egy nagy tükörreflexes fényképezőgép (Canon 1D, Nikon D4 kategória), amihez akár egy 300 mm f/2.8-as objektív is csatlakoztatva lehet. A váz-objektív kombináción kívül még 4-6 extra lencserendszer, vaku, vagy egy második (kisebb) dSLR váz is befér a táska bendőjébe.

vanguard_the_heralder_51t_full.jpg

(Kép forrása: Vanguard)

Ez azonban még nem minden, hiszen külön fach áll rendelkezésünkre hordozható számítógépünknek (maximum 14”-os képátlóval), táblagépünknek, állványunknak – de a mobiltelefont sem kell zsebünkbe gyűrni, hiszen a gyártó erre is gondolt, s mellékeli a táskához a mobiltokot is.

the_heralder_51t_notebook.jpg

the_heralder_51t_bigpocket.jpg

A táska két oldalán további zsebeket találunk, melyekben iratainkat, enni-innivalót, GPS-t és egyéb apró kütyüt tárolhatunk (a táska bal oldalán látható zseb az állványnak van kialakítva, de ha nem viszünk magunkkal tripodot, akkor itt akár egy félliteres vizes flakon is kényelmesen elfér).

the_heralder_51t_side.jpg

A Vanguard The Heralder 51T belsejét kivéve egy zipzár tárul elénk, amit ha kinyitunk, elénk tárul a fogantyú szerkezete, amivel kerekes táskává alakíthatjuk át a nagy Heraldert. A gyártó mindenre gondolt: piszkosabb, saras úton való kerekezés után sem lesz koszos öltözékünk, ha hátunkra vennénk a táskát, ugyanis a hátsó kerekekre védőfület húzhatunk.

the_heralder_51t_innerremoved.jpg

the_heralder_51t_wheelcover.jpg

S ha már védelemről beszélünk: mint szinte az összes Vanguard táska, a Heralder 51T is kapott esőköpenyt, amit pillanatok alatt ráhúzhatunk a táskatestre.

the_heralder_51t_raincover.jpg

A The Heralder 51T viselete kényelmes, hiszen hevederrendszere teljesen egyénre szabható, a keresztpántok (mell- és deréktájon) pedig még komfortosabbá teszik édes terhünk cipelését. A táska önsúlya a maga 4,35 kilójával nem vészes (gondoljunk csak bele, hogy a merev fenéklemez, a kerekek, a teleszkópos fogantyú mind benne van ebben az értékben), de egy repülőgép fedélzetére már csak a személyzet jóindulatától függően vihető: telepakolva bőven túlszaladhatunk a 10 kilós limiten, s az általánosan elfogadott 55 x 40 x 20 cm helyett 57,5 x 35,5 x 29,5 cm a mérete, ami erősen határérték.

the_heralder_51t_trolleytripod.jpg

the_heralder_51t_hord1.jpg

the_heralder_51t_hord2.jpg

A The Heralder 51T autós, buszos utazásokhoz ajánlott elsősorban, de – edzettségünktől és a magunkkal vitt tehertől függően – hosszabb túrákon is helytáll. Repülős utakra a fent említett okokból kifolyólag nem ideális választás. A The Heralder 51T bruttó 86 910 forintért vásárolható meg a bluechip.hu webáruházában.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...