Egy lány a csúcs(ok)ra tör: szédítő fotók Lucindával

Lucinda Grange nem egy hétköznapi lány. Azaz de, csak épp a hobbija egy picit talán veszélyesebb, de mindenképp érdekesebb, mint az átlagembereké. Ő ugyanis szívesen mászik fel a világ legmagasabb építményeinek tetejére, hogy onnan lélegzetelállítóan szép fényképekkel ajándékozza meg az érdeklődőket. Lucinda eközben komoly veszélynek teszi ki agát, hiszen egy széllökés, vagy egy rossz helyen való megkapaszkodás akár az életébe is kerülhet.

lucinda1.jpg

A Chrysler Building egyik ikonikus sasán

A lepottyanás mellett ott van a lebukás veszélye is: ha egy épület tiltott zugában elkapják a biztonsági őrök, nem csak pénzbírság, hanem börtönbüntetés is várhat a vörös-szőke hajú lányra és barátjára, Max-re, aki általában vele mászik fel ezekre az építményekre.

lucinda2.jpg

A Párizsi Carpe Diem épületen

„A legtöbbeknek eszébe sem jutna felmászni ezekre az ember által emelt építményekre, de én imádom próbára tenni magamat, hogy kiderítsem, mi mindenre vagyok képes. Tudom, hogy sokan azt gondolják rólam, hogy felelőtlen és vakmerő vagyok, de a fotók által festett kép gyakran sokkal veszélyesebbnek tűnik, mint amilyen valóban volt a helyzet. Néha meglepően könnyen lehet feljutni egy-egy épület tetejére, ráadásul remek móka!” – mondta.

lucinda3.jpg

A Times Square felülnézetből

Lucinda az idők során összegyűjtött élményeit egy könyvben foglalta össze. Könyvének első kiadását – aminek már az összes példánya el is kelt – a megrendelőinek saját maga fogja kézbesíteni – ezzel is hódolni kíván az utazás iránti szeretetének. Bővebb információ Licindáról weboldalán található, itt. (Forrás: buzzfeed.com)

lucinda4.jpg

Mászás közben

lucinda5.jpg

A kommunista párt elhagyott épülete Bulgáriában

lucinda6.jpg

Egyiptom – a piramisok tetején, a képen Max

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...