Terepen is villants!

Mától nálunk, Magyarországon is kapható a Profoto B1 Location Kit vaku-hátizsákja, ami a legmostohább körülmények közt sem hagy cserben. Idézem a sajtóanyag szövegét:

profoto

„A B1 vaku TTL funkciójával a legmostohább kültéri megvilágítási körülmények között sem kell lemondanod a ragyogásról – lehetsz te a legfényesebb. Ezzel együtt a vezeték nélküli működés felszabadítja a kreativitásodat, ezekkel a vakukkal felszerelkezve, szabadjára engedett vadnak érezheted magad a természetben.

A tervezésnél fontos szempont vot a kényelmes hordozhatóság. Ezt szolgálja a jól szabott hátizsák, ami tartalmazza a 2 db B1 vakut, a 2 db akkumulátort, a gyorstölt (1 óra alatt teljes töltöttség az akkuknak) és egy bármilyen szabványos szivargyújtóhoz csatlakoztatható autos töltő, szintén a mobilitás és kültéri munkák szolgálatában.”

profoto1

A Profoto B1 500 AirTTL Location Kit megvásárolható a Tripont Kft. webboltjában bruttó 1 209 900 forintos áron. Ez a felszerelés alábbi komponenseket tartalmazza:

  • 2 db B1 hordozható vakuegység, amellyel könnyen hozhat létre remek megvilágítást. Az akkumulátoros áramellátással, és kábelek nélkül bárhova magával viheti, és oda teszi, ahova akarja. Adja hozzá a teljesítményt, a sebességet, és a fényformálási lehetőségeket, amikért a Profoto lámpák ismertek.
  • 2 db Li-ion akkumulátor, amely 220-50 000 villanást nyújt egyetlen feltöltéssel a vaku kimenetétől függően
  • 1 db 4,5 A-es gyorstöltő, ami mindössze 1 óra alatt újratölti a Li-ion akkumulátort, valamint biztonságos, és nagyon könnyen használható
  • 1 db 1,8 A-es autós töltő, ami a szivargyújtóba dugva 2 óra alatt tölti fel az akkumulátort
  • 1 db M-es testre szabott hátizsák kényelmes pántokkal, állítható rekeszekkel, és oldalzsebekkel állványok szállításához

A TIPA Awards 2014 díjjal kitüntetett termékről a gyártó honlapján olvashatsz többet, vagy nézd meg alábbi videót, ahol a vaku-szettet működés közben is megfigyelheted:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...