A Leica és a Panasonic továbbra is jó barátok maradnak

A két fél 2019-ig meghosszabbította gyümölcsöző együttműködését. A Leica Camera AG és a Panasonic Corporation szóvivői még pénteken jelentették be, hogy meghosszabbítják a digitális fényképezőgépek kapcsán kötött partnerkapcsolatukat. A szerződésben a felek megállapodtak abban, hogy kiterjesztik a licensz-megállapodásukat, amely a Panasonic digitális fényképezőgépein való Leica márkajelzés használatáról szól, és elmélyítik a technológiai együttműködésüket.

panaleica

A szerződés értelmében a Panasonic jogosult arra, hogy 2019 szeptemberéig Leica feliratú objektíveket használhasson kompakt fényképezőgépein. Ezért cserébe a Leica saját termékeinek fejlesztéséhez technológiai segítséget kap a japánoktól (azt nem említik, hogy ez konkrétan mit takar). Az optika terén szerzett óriási tapasztalat, amivel a Leica rendelkezik, és a Panasonic digitális technológiái mindkét gyártó termékeinek versenyképességét növeli.

A két fél jó kapcsolata még 2000-ben kezdődött – azóta együttműködésüket folyamatosan bővítették, aminek köszönhetően egyre versenyképesebb termékeket tettek le a vásárlóközönség elé.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...