Rejtett üzenet érkezett a Canontól – jön, amire mindenki várt

Egy igazán izgalmas üzenetre bukkantak a Canon rajongói, amely a gyártónak egy külön weboldalán található. A furcsa szöveg alatt egy óra látható, ami visszaszámol – jelenleg 33 óra 40 perc és 40 másodpercnél tart, tehát holnap utánig még valahogy ki kell bírnunk az izgalmakat.

canonimpossible

„Ez az üzenet a félelemhez, a kétkedéshez, a logikához és a józan észhez szól. A kifogásokhoz, a figyelemelterelésekhez, a halogatáshoz, a tunyasághoz, a kritikához, a cinizmushoz, a realizmushoz, a pesszimizmushoz, az ellenálláshoz, a hétköznapi tudáshoz. A babszem galériához, az úgynevezett szakikhoz, a kevesebbel is megelégedőkhöz, a költeni igyekvőkhöz, a könnyű kiutat keresőkhöz, a szundi-gombhoz, a pánik-gombhoz, és ahhoz a kis hanghoz, amely a fejedben azt súgja „ezt nem lehet megcsinálni”. Tőlük mindegyikőjüktől elnézést kérünk, mert mi nem látjuk, amit te látsz. A Canonnál mi látjuk a lehetetlent.”

A fordításom nem biztos, hogy fején találja a szöget, de akárhogyan is értelmezzük, a Canon óriási dobásra készül. Most, hogy befejeztem a szöveg írását, már csak 33 óra és 29 perc választ el az igazság pillanatától, attól a pillanattól, amikor a Canon maga felé fordítja a világ figyelmét, amikor a Canon végre felébred az évek óta tartó csipkerózsika álmából, amikor a Canon végre megmutatja a fotós világnak, hogy miért is ők a világvezetők a fényképezőgépek terén. Vagy nem. Bírjuk ki valahogy, már csak 33 óra és 27 perc választ el minket a nagy bejelentéstől.. (köszi, Ricsi)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...