Pénzt osztogat a Nikon – frissítve!

Frissítés: immár működik a Nikon weboldala, amelyen az akcióval kapcsolatos információkat lehet elolvasni. Azért a biztonság kedvéért összefoglalnám röviden, mi a feltétele a részvételnek:

Október 15. (ma) és december 31. között vásárolj legalább egyet a listán szereplő objektívek közül ÉS válassz legalább egy a listán szereplő dSLR váz közül, majd regisztráld a termékeket a Nikon honlapján. Az a lényeg, hogy legalább KÉT terméket (1 obi és 1 váz) kell venned, hogy pénzt kapj vissza. A termékeket nem muszáj egyszerre, egy helyen beszerezned, de mindenképp december 31-ig regisztráld be az új jószágokat. Na, a többi infó a Nikonnál olvasható 🙂 (Megjegyzés: nem vállalok semmiféle felelősséget az itt szereplő információkért, mindenképp a lentebb is linkelt hivatalos oldalon érdeklődj a pénzvisszatérítés kapcsán!)

Nem csalás, nem ámítás: a Nikon pénzt ad vissza, ha október 15. (azaz holnap) és december 31. között vásárolsz fotótechnikai terméket (objektívet, vázat elsősorban). Akár 150 000 forintot is visszakaphatsz az akció keretein belül, de mivel a buli holnaptól indul, ezért még igen kevés információ áll rendelkezésemre. Igen, az engedmény Magyarországra érvényes, nem a nagy pocsolyán túli esemény 🙂

Az artwork.hu fotós bolt weblapjáról lestem le a tutit, nézd meg te is! Holnap pedig már a Nikon hivatalos oldalán is kint lesz a pontos ügymenet (a link most még nem él, hibát dob, ha odarohansz), érdemes majd azoknak nézegetniük szorgosan, akik mostanában terveznek dSLR cuccokat bevásárolni!

nikonkedvezmeny

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...