Könnyebb a fotós élete egyedi objektívsapkákkal

Nálad is megesett már, hogy félig ki kellett pakolnod a fotós táskádat, hogy a megfelelő objektívet vehesd elő egyből? Jó lett volna, ha a félhomályban egyből meg tudtad volna mondani, melyik az a fránya 85/1.2-es? Nos, ez mától nem jelenthet többé gondot, ha te is megrendeled a texasi LenzBuddy(esküszöm, először másnak olvastam..) termékét, amely jól látható módon jelöli felszerelésed darabjait. Az objektívet védő kupakok egyedi színű számozással, jelöléssel és írással láthatóak el, így a legslendriánabb fotós táska is kapásból egy rendezett Wertheimmé varázsolható!

lenzbuddy1

Persze, nem csak az optikákat, hanem akár a vázakat is el lehet látni az egyedi védősapkákkal, de szerintem bárki felismeri még sötétben is az 5D Mark III-at, a D810-et a tatyóban, nem? No, mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy kapható és végre bárkinek elérhető ez a nagyszerű, okos megoldás. Egyelőre csak a CaNikon rendszerekhez kínálja Brian Herbert cége a védősapkákat, melyek többféle változatban rendelhetőek meg: a sima sapikat 10, az egyedi, de előre legyártottakat 15, a teljesen egyedire szabott (pl. feltöltött saját piktogram alapján készítetteket) pedig 18 dollárért lehet megvásárolni.

lenzbuddy2

Simán el tudom képzelni, hogy a nagy tavon túl a fotós cuccok bérbeadásával foglalkozó cégek tucatszám fogják rendelni ezeket a plasztik kiegészítőket! Erre tessék. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...