Túl sok az ujjad? Kapj el röptében egy drónt!

Igazából sosem értettem, hogy miért nincs a drónok rotorjai körül egy műanyag védőrács – nem csak a rotort védhetné, hanem a környezetet is, többek közt az olyan kétbites agyműködésű lényeket, mint amilyennek Enrique Iglesias mutatkozott be Tijuanai koncertjén, ahol egy körülötte röpködő drónért nyúlt. Bizonyára nem olvasta fel neki senki a kezelői útmutatásból a mondatot, hogy „Ne nyúlj repülő drón után, mert a légcsavarja súlyos sérülést okozhat!”.

iglesias1

Enrique szokásává tette, hogy koncertjei során drónokat röptet a publikum fölött, hogy felvételeket készíthessen a tomboló tömegről, vagy akár önmagáról, amint épp kántál a tribünön. Úgy tűnik, fejébe szállt az adrenalin, és most rosszul mérte fel a távolságot drón és kezei közt. Ennek eredményeként a távvezérlésű repülő eszköz több ujját felvágta az énekesnek, a vére pedig csak úgy fröcsögött szanaszét.

iglesias2

Azonban meg kell hagyni, igazi vérprofi az ifjú Iglesias: sebesülése ellenére végigtolta a koncertet, nehogy már az ő csacsisága miatt maradjanak előadás nélkül a rajongók! Így kell ezt csinálni, gyerekek! De azért jegyezzétek meg: a drón nem gumilabda, ha repül, nem fogdossuk, nem állunk elé, hanem el- és kikerüljük! (Forrás: gizmodo.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...