Íme, az AutoSteady, a 3-tengelyes stabilizátor okostelefonokhoz

Vannak, akik okostelefonnal szeretnék felvenni életük mozifilmjét, de vannak, akiknek egyszerűen csak remeg a kezük – akármi is legyen az oka, az AutoSteady 3-tengelyes gimballal véget vethetünk a remegő mozgóképeknek! Ez a termék valahol az olcsó, de nehéz ellensúlyokkal felszerelt, nem épp kicsi, és nem épp könnyen hordozható, valamint a drága, precíziós elektronikával felszerelt stabilizátorok közé érkezik majd, ha a kaliforniai gyártónak, a Neuvisionnek a kickstarter.com-on elhelyezett pénzgyűjtő akciója sikerrel jár, és beindulhat a tömeggyártás.

as1

Az elérhető áru AutoSteady szintén elektronikus módon fogja stabilizálni képanyagainkat, s nem csak okostelefonokkal, hanem – egy adapter közbeiktatásával – GoPro kamerákkal is kompatibilis lesz. A beépített Li-ion akku egy töltéssel körülbelül kétórányi működést biztosít, ami nem tűnik túl soknak. Az AutoSteady satuját rugó feszíti, így automatikusan illeszkedik a behelyezett telefon méretéhez, nem kell állítócsavarokkal bíbelődni. Amint előbb írtam, a kétórás üzemidő nem túl hosszú – úgy tűnik, ez a gyártónak is feltűnt, így a külön megvásárolható kiegészítők közt megtaláljuk a külső áramforrást (megduplázza az üzemidőt), de a hardcore szelfizők egy spéci szelfibotot is megrendelhetnek majd az AutoSteady mellé, ami távirányítóként is szolgál a telefon kioldójához.

as2

A kickstarter.com-on található kampányban többféle szett közül választhat a megrendelő-támogató: a legkedvezőbb csomag 187 dollárba kerül (része egy AutoSteady és egy akkutöltő), míg a legdrágább, az „AutoSteady-Extreme” csomagért 242 dollárt kér a fejlesztő.

as3 as4

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...