Vidd magaddal a teljes fotós felszerelésedet egyetlen mellényben!

A The Vest Guy egy olyan fotós mellényt tervezett, amiben akár teljes fotós felszerelésünket is magunkkal vihetjük! Először én is röhögtem az ötleten, de aztán eszembe jutott, mennyire praktikus dolog lehet ez a ruhadarab, ha repülővel kell valahová utaznunk, és más cumónak kell a hely a kézipoggyászban. Gondolj csak bele: felveszed a mellényt, beleteszed a vázat, kedvenc négy objektívedet, viszel a biztonság kedvéért egy vakut is, de a töltőnek és a memóriakártyáknak is jut még hely, nem kell külön hátizsákba pakolnod mindent!

melleny2

Rob Daugherty, aki eme ruházati remekért felel, immár 22 éve látja el a fotós társadalmat praktikus ruhadarabokkal, de gyanítom, ez lesz eddigi munkásságának csúcspontja. A „vidd magaddal teljes fotós szettedet” típusú mellényekből kapásból többfélét is kínál: köztük a The Alaskan Photo Vest viszi a prímet, ennek ugyanis 16 zsebe van, amihez még külső kiegészítők által hozzáadhatunk párat. Ráadásul 2-3 liternyi innivalót is magunkkal vihetünk, ha épp egy egésznapos túrára kerülne sor. A mellények királyáért 280 dollárt kér a gyártó.

melleny1

Valamivel olcsóbb a The Serengeti Photo Vest (180 USD), aminek két hatalmas zsebében szeparátorok is találhatóak. 200 dollárba kerül a The M&M Travel Photography Vest, aminek összesen 12 zsebe van – ezt darabot a tervező városi fotózáshoz és külföldi utakra egyaránt ajánlja. A 195 dolláros The Wedding Photographer Vest úgy lett kialakítva, hogy az esküvőfotós célcsoport igényeinek feleljen meg maximálisan: tíz zseb és két fényképezőgépet tartó szíj került fel rá.

melleny3 melleny4

A kollekciót kiegészíti még a The Safari Photo Vest Lite (170 USD), a The Fire Photography Vest (270 USD), és a Völgyi Attilának is ajánlható The Press Photo Vest (260 dollár), ami fotóriporterekre lett szabva. Kíváncsi lennék, hogy Magyarországon mikortól lehet majd kapni ezeket az érdekes darabokat..

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.