Ráhívták a fotósra a kommandósokat – forgócsöves géppuskának nézték az állványát

Hihetetlen, hogy mennyire rossz idők járnak mostanában, s nem csupán az átlagemberre nézve, hanem a fotósokra is. A minap Lancasterben, egy Pennsylvaniai városban történt, hogy egy igen aggasztó hívás érkezett be a rendőrségre: a betelefonáló verőfényes nappal (délelőtt 11 körül) egy géppuskás fazont vélt látni, ahogyan az a Griest Building nevű irodaépület halljában járkált. Az illetékesek persze nem haboztak sokat, és azonnal kiküldték a helyszínre a kommandósokat, hogy megállítsák az esetleges bűnözőt.

Greist_Building

A Lancasteri W.W. Griest Building (fotó forrása: wikipedia)

A rendőrség az épületet szintről szintre leellenőrizte, míg végül megtalálták a vélt terroristát. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy az egész csupán egy borzasztó félreértés, ugyanis a hölgynél nem egy forgócsövű géppuska, hanem csak egy fotós háromláb volt, amit egy hozzá nem értő messziről, hunyorogva, kissé kokis, részeg állapotban valóban egy gépfegyvernek nézhet.

rendorseg

A fotót az épületben székelő Industrial Resolution nevű cég munkatársa készítette és tette fel a közösségi hálóra

A fotós lány egyébként a Reading Eagle újságtól érkezett, hogy fényképeket készítsen az Industrial Resolution nevű, az irodaépületben székelő cég munkatársairól, amikor terroristának nézték a járókelők a háromláb miatt. Todd Umstead, a Lancasteri rendőrség hadnagya úgy véli, hogy a betelefonáló helyesen cselekedett – inkább menjenek ki száz vaklármára, mint hagyjanak figyelmen kívül egy valódi halálos fenyegetést. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...