Nyári akciókkal csábít a Manfrotto is!

Úgy tűnik, a nyár nem csak a nyaralás, a fesztiválok, hanem az árengedmények évszaka is. Ennek megfelelően immár a Manfrotto is komoly kedvezményekkel csábít: szeptember 30.-ig tartó akciója keretein belül 27%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a népszerű 055-ös állványcsalád bármely tagját, legyen az alu vagy szénszálas verzió. És ne feledjük, hogy az alap 2 éves garanciát díjmentesen lehet kibővíteni 10 évesre, ha regisztráljuk termékünket a gyártó honlapján!

manfr1

De ezzel még nem merül ki a kedvezmények felsorolása! A Manfrotto Magyarország „fesztiválON” promóciója is fut még (július 30.-ig), ahol hasznos kiegészítőket találsz, melyek jól jönnek nyaraláskor, akár egy fesztiválon felmerülő fotó, vagy videó rögzítésénél. Apró – pici kellékek, használatukkal eltűnnek az életlen képek. Varázsold át profi fényképezőgéppé mobilod, hozz ki többet MILC gépedből és világítsd meg az akciókamerás felvételeket.

manfr2

Kedvet kaptál? A márka viszonteladóinak listáját itt találod.

Érdekesség: „A Fjallraven vándortúra (5 nap, 113 km ) 2016.08.22-26. Aggtelek-Bükk, a Manfrotto és Olympus kollégáival és termékeivel. Kövesd figyelemmel az AMATŐRÖK A HEGYEN blogunkat, ahol kollégáink élményeit és a városi puhányok szenvedéseit böngészheted a túra megpróbáltatásai során. A képek és videók Olympus és Manfrotto termékekkel készülnek majd, így a minőséget is érdemes lesz megfigyelni. Közösségi oldal: facebook.com/ahegyen”.

manfr3

És persze, egy kis játék is belefér, ahol nyerni is lehet: „Vásárolj Olympus Tough! és/vagy Manfrotto Offroad terméket, töltsd ki a szaküzletben található űrlapot és nyerj! Szaküzletek listája itt >>

Fődíj: 2 x 1 db Fjallraven vándortúra részvétel (2 x 29.990 Ft értékben), további nyeremények: 1 db Olympus ajándékcsomag, 1 db Manfrotto ajándékcsomag. Játékunk 2016.07.31-ig tart! Sorsolás 2016.08.04-én.”.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...