Három új objektívvel bővül a Zeiss Milvus termékcsaládja

Három új taggal bővült a Zeiss Milvus objektívcsaládja: a gyártó bemutatta a Milvus 15 mm F2.8, a Milvus 18 mm F2.8 és a Milvus 135 mm F2 lencserendszereket. A Zeiss új Milvus feliratú termékeit is elsősorban a tükörreflexes fényképezőgépekhez ajánlja; a 15, a 18 és a 135 milliméteres objektívek nem csak állóképek, hanem videók készítéséhez is nagyszerűen megfelelnek: egyrészt a biztos fogást garantáló, széles gumírozással ellátott fókuszgyűrű, másrészt a Nikon F (ZF.2) foglalatú változatok úgynevezett „De-Click” funkciója (fokozatmentessé és így némává teszi a rekeszállítást) könnyíti meg a mozgóképkészítést. Természetesen mindhárom újdonság a Zeiss T* bevonatával van ellátva, ami erős kontrasztot, és tükröződésmentességet biztosít. Mint a család többi tagja, úgy ezek az új modellek is fém tubussal rendelkeznek, ami a tartósságot növeli.

zeiss_milvus_csalad1

Releváns rész a sajtóközleményből:

Zeiss Milvus 2.8/15:

Az új extra nagy látószögű objektív 110 fokos látószöggel minden fotósnak biztosítja az extrém perspektíva alkalmazásának lehetőségét. Az objektív képminősége kiemelkedő, még nyitott blendénél is, a színhibák korrekciójának köszönhetően. Kromatikus aberráció és a torzítás minimális a Zeiss Distagon objektívek lencseszerkezetének köszönhetően, melyek 15 elemből, 12 csoportban helyezkednek el, melyekből kettő aszférikus, egy különleges lencsetag a nem kívánt szóródások elkerülésére, illetve egy lebegő elem. A levehető napellenző és a 95mm-es szűrőmenet ideális eszközzé teszi az objektívet lapszűrők használatára.

milvus_15

Zeiss Milvus 2.8/18:

Kompakt, ultra nagy látószögű objektív 14 elemből 12 csoportban, két aszférikus lencsetaggal. A Zeiss Milvus 2,8/18 belső élességállítású, közelpontja 0.25m. 99,9 fokos látószögével ideális objektív tájkép és épületfotózáshoz, lehetővé válik a kreatív fényképezés szokatlan perspektívából is. A szűrőmenet 77mm-es. A Zeiss Milvus 2.8/18 objektívet kiváló képminőség és torzítás korrekció jellemzi.

milvus_18

Zeiss Milvus 2/135:

A fényerős objektív, színhiba korrekciója kiváló. A nagy rekesznek és kellemes háttér elmosódottságnak köszönhetően az objektív ideális portré fényképezéshez. A látószög 18,7 fokos, élességállítás már 0.80m-től, ami az objektívet még sokoldalúbbá teszi. Az objektív 11 lencsetagból áll 8 csoportban, szűrőátmérője 77mm, mint a Zeiss Milvus 2.8/18 esetében.

milvus_135

Árak és elérhetőségek:

Az objektívek szállítása 2016. októberben kezdődik világszerte. A napellenző tartozéka minden objektívnek. Ambiciózus filmesek és fotósok szettben is megvásárolhatják az objektíveket, akár 6 Zeiss Milvus objektíves kiszerelésben is elérhető. Három-négy objektív vásárlása esetén 8% a kedvezmény, több mint 5 objektív vásárlása esetén 10% kedvezmény is elérhető. A modellek várhatóan az alábbi fogyasztói áron kerülnek az üzletekbe: Zeiss Milvus 2.8/15: 849 900 Ft, Zeiss Milvus 2.8/18: 719 900 Ft, Zeiss Milvus 2/135: 689 900 Ft.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...