Korszakalkotó lehet a Canon EOS-M5 MILC fényképezőgépe? Íme, az első képek róla!

A Canon egy nagy durranásra készül – a jelek szerint a tükör nélküli rendszerkompaktok családját fogják bővíteni, mégpedig nem is akárhogy! Az EOS M-5 egy APS-C méretű CMOS érzékelő köré épül, ami 24 MP felbontással és Dual Pixel AF rendszerrel rendelkezik. A hibrid AF-t a Touch AF teszi rendkívül hatékonnyá, ugyanis elég egy érintés a téma kívánt területére, és máris oda állít élességet a rendszer. 7 kép/mp lesz a sorozatfelvétel sebessége, az érzékenységet ISO 100-25600 közötti értékekre állíthatjuk, a jelfolyamot pedig egy DiG!C 7 CPU fogja feldolgozni.

eosm5a

Mozgóképkészítés terén elvileg csak a felbontás kapcsán kell némi kompromisszumot kötni, ugyanis a jelek szerint a 4K hiányozni fog a masina repertoárjából. A maximum tehát 1920 x 1080 pixel lesz 50/60 kép/mp-es frekvencia mellett. A mozgóképeknél bevethető lesz az 5-tengelyes elektronikus képstabilizátor – az egyelőre nem ismert, hogy ehhez le fog-e majd vágni a kép széleiről a masina.

eosm5b

Lesz „dinamikus” NFC, Bluetooth; a készülék SD/SDHC/SDXC memóriakártyákkal lesz bővíthető (UHS kompatibilitásról nem tesz említést a pletyka). A váz mérete 115,6 x 89,2 x 60,6 mm lesz, a tömegét 427 grammra mondják a forrásban. Ahogy a képeken látszik, a beépített elektronikus keresőről és a villanóról sem kell senkinek lemondania. Mivel ennyire részletes szivárogtatással állunk szemben, ezért a hivatalos bejelentés sem lehet már messze.

eosm5c

eosm5d

eosm5e

eosm5f

eosm5g

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...