Csúcskategóriás vaku érkezett az Olympus-tól: íme, az FL-900 R

58-as kulcsszámmal, szupergyors sorozatfelvétel támogatással, csepp-, por- és fagyálló felépítéssel érkezik az Olympus csúcskategóriás, FL-900 R rendszervakuja. A kor elvárásainak megfelelve a villanó azonban nem csak állóképekhez, hanem videókhoz is használható fényforrásként, ugyanis rendelkezésünkre áll a beépített LED (LED Movie Light funkció), aminek 100 Lux a fényereje (1 méteres távolságból). A 81,2 x 121,4 x 125,2 mm-es terjedelemhez 382 grammos tömeg társul (akkuk nélkül). Az Olympus FL-900R decembertől lesz megvásárolható 199 990,- forintos áron. Mint az összes Olympus termékhez, úgy az FL-900 R-hez is három év garancia jár az Olympus Mintabolttól.

fl900ra

„Ne szalassza el a legjobb pillanat megörökítésének esélyét. Az FL-900 R vaku a fotózás Olümposzán született, új OM-D E-M1 Mark II fényképezőgéppel együtt a legnagyobb sebességet biztosítja és páratlan sorozatfelvétel-teljesítményt kínál.

Vele még akkor is fotózhatunk, ha mások már csomagolnak és hazaindulnak – az FL-900R ugyanis csepp-, por- és fagyálló kivitellel büszkélkedhet. E jellemzőjével tökéletesen illeszkedik az OM-D E-M1 Mark II, E-M1, E-M5 Mark II és E-M5 gépekhez, valamint az összes M.ZUIKO PRO objektívhez. A nagy intenzitású vaku a fényképezőgép TruePic képprocesszorának teljesítményét és a TTL szinkron technológia előnyeit használja az optimális megvilágítás eléréséhez. Megvilágítási területe lefedi a 12-100mm gyújtótávolságú objektívek látószögét – a beépített nagylátószögű panelt használva ez a tartomány tovább bővül a 7-10mm objektívek felé. A videofelvételek készítői imádni fogják a fényes LED Movie Light funkciót, mely 100 Lux megvilágítást kínál. Automatikus, illetve kézi üzemmódban a lehetséges korrekció 1 FÉ lépésenként a maximális teljesítménytől 1/32-ig terjed.

ID: 24414

A kompakt és könnyű Olympus FL-900 R különféle működési opciót kínál a vezeték nélküli használathoz – például nagy intenzitású, többvakus megvilágítás esetén, vezeték nélküli vezérléssel. Ez a vaku a gép vakupapucsához csatlakoztatható, illetve fővakuként alkalmazható, a többi vaku vezérlési feladatának elvégzésére.
Master és slave használhatósága mellett négy csatornájával akár négy vakucsoporthoz is alkalmazható. A fényképezőgépről 4 vakucsoport vezérelhető. Kiválasztható, hogy az egyes csoportok működjenek, vagy sem, valamint beállíthatjuk a vaku kompenzációt és további paramétereket is.

Ahogyan az egy élvonalbeli vakutól elvárható, a fej elforgatható (180°/180°), illetve dönthető (90°). Az FL-900R a High Res Shot és Focus Bracketing funkciókkal is együtt használható, emellett kompatibilis a különféle Olympus felvételi módokkal a széleskörű fotós kifejezésmód támogatása érdekében.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...