Csinos, kerekded külsővel csalogat az Olympus PEN E-PL8

A világ nem csak a csúcskategóriából áll, ezzel az Olympus mérnökei is tisztában voltak, amikor megalkották az OM-D E-M1 Mark II mellett a legújabb „kezdő PEN-t”, az E-PL8-at. A kerekded kis csinos masina lelkét egy 16 MP-es CMOS képérzékelő alkotja, amit a képstabilizációs rendszer mozgat, hogy ne mozduljanak be képeink. Az E-PL8 tudástára nagyjából megegyezik az elődmodell E-PL7-ével, ám a külalakon sokat csinosítottak a fejlesztők.

ID: 23329

Sajtóközlemény

Az OLYMPUS PEN E-PL8 annyira szép, mint az általa készült képek

Gömbölyű vonalak és egyszerű csatlakozás – lenyűgöző új OLYMPUS PEN a divat és a nőiesség jegyében

2016 Szeptember 19, Hamburg – Az Olympus PEN sorozat idén ősszel egy igazán szemet gyönyörködtető új taggal bővül: itt az új E-PL8, mely a határozottan nőies vonalakat a gondtalan közösségi-oldal használat lehetőségével ötvözi, így ideális a bloggerek, fashionisták, illetve általánosan, a „hálózatra kapcsolt” ezredfordulós nemzedék számára. Az új formák és bőr felületek által kölcsönzött egyéni stílus különösen vonzza a tekinteteket – az Olympus technológiai megoldásai pedig minden eddiginél egyszerűbbé teszik a ragyogó fotók és videók feltöltését a különféle közösségi oldalakra – olyan képminőség mellett, mely igencsak messze kiemelkedik az okostelefon-kategóriából. Fém váza és cserélhető objektíves rendszere ellenére az E-PL8 annyira könnyű és kisméretű, hogy akár egy kisebb táskába is elrejthető. A lenyitható LCD kijelző ideális selfie-k készítéséhez – ráadásul érintéssel vezérelhető főbb funkciókat, például kioldót, felvételindítást, expozíció beállítást, vagy kreatív Művészi szűrő kiválasztást kínál. A fotók és videofelvételek a fényképezőgéppel szerkeszthetők – akár zene, illetve különféle effektek adhatók hozzájuk. Több felvételt is összeállíthatunk egy fájlba, melyet Wi-Fi-n keresztül, kompatibilis okostelefonnal, illetve az ingyenes OI.Share alkalmazás segítségével tölthetünk fel. Választható tiszta fehér, ezüstszínű elemekkel kiegészített fekete, illetve – a legújabb divatot követve – „vintage” barna színben. A váz mindössze 326 gramm, javasolt fogyasztói ára 149.990.- HUF illetve 199.990.- HUF kitben, az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1-3.5-5.6 EZ Pancake objektívvel kiegészülve.

ID: 23358

„Három” újdonság
A decemberben bemutatkozó Fashion Accessory sorozattal az Olympus, – mint fényképezőgép-gyártó cég – a világon elsőként mutatott be kifejezetten a divat iránt rajongó hölgyek számára tervezett, magas minőségi színvonalat képviselő fényképezőgép-kiegészítőket. Az új E-PL8 pedig még inkább illik a divatkiegészítőkhöz – az újabbnál újabb verziókhoz is. Sőt – a szépen ívelő vonalak, a harmonikus színvilág, illetve a finoman kidolgozott bőr és fém felületek kombinációjának hála, az Olympus új PEN modellje már önmagában is egy különleges divatékszer. Fehér kivitelben szinte mindenféle stílus tökéletes kiegészítője; klasszikus fekete-ezüstben elegáns megjelenést kölcsönöz; a „vintage” barna E-PL8 pedig gondosan kialakított stílust jelenít meg, mégis egy csipetnyi laza, nyugodt hangulattal kiegészülve. Mindegyik verzió színében harmonizáló vállszíjjal érkezik.

ID: 23334

„To die-for” design
A lekerekített PEN design egyszerűen lenyűgöző – bármilyen szögből nézzük is. Az elülső burkolaton látható arany, illetve ezüstszínű, dombornyomott Olympus PEN felirat harmonikusan egészíti ki a prémium bőr elemeket és felhívja a figyelmet a minimalista, színben tökéletesen passzoló markolat-részre. A luxus megjelenést tovább erősítik a csillogó, felül elhelyezett, fém vezérlőtárcsák és a PEN sorozatot fémjelző lépcsős kialakítás. A kivitelnek köszönhetően a fényképezőgép minden alkalommal magunkkal vihető – egészen pontosan viselhető. Ehhez pedig csak hozzátesz a Mikro-NégyHarmad rendszerből adódó, kompakt méret. Mint minden PEN, a könnyű kis E-PL8 is arra való, hogy bárhol velünk legyen.

ID: 23294

Bemutatkozik a ‘Touch Selfie’
Az új PEN a „selfie-készítést” expresszív művészetté emeli és mindenki számára könnyen elérhetővé teszi. A csúcsminőségű cserélhető objektívek és a szintén high-end technológiai megoldások ötvözete mindent megad, ami a minőségi képalkotáshoz kellhet. A Selfie üzemmód automatikusan aktiválódik, amikor lehajtjuk az LCD kijelzőt – ekkor egy érintéssel elérhetjük a legfontosabb beállításokat és egyáltalán nem kell aggódnunk, hogy valamelyik kóbor ujjunk eltakarja az objektívet. Az eredmény pedig mindig egy ragyogó, tűéles selfie, még az éjszakai bárok erősebb fényeivel szemben fotózva is. A zoom objektívek e módban automatikusan állnak nagylátószögre. Az LCD-n megjelenő, egy érintéssel vezérelhető, kiemelt funkciók között találjuk az e-Portrait, időzített sorozatfelvétel, Művészi szűrők és speciális filmes effektek beállítását is. A PEN technológia lehetővé teszi, hogy látványos, SLR-stílusú felvételeket készítsünk elmosódott háttérrel kiemelt témákkal, vagy meglepő halszem-perspektívából – ami okostelefonnal egyszerűen lehetetlen, a legjobbakat nézve is.

Filmkészítés – egyszerűen
A PEN egyszerűvé – és szórakoztatóvá – teszi a filmek rögzítését és számítógép nélküli szerkesztését. Kisebb videókat menthetünk a ‘My Clips’ mappába, majd a legjobbakat összefűzhetjük – így összeállíthatunk bemutatófilmeket, melyhez aláfestő zenét és Művészi szűrőket választhatunk. Például az Old Film effekt a régi filmtekercsekre jellemző zajok és karcok hatásait keveri a felvételhez, retró hangulatot eredményezve.

ID: 23270

A világ Wi-Fi-n keresztül
Az új PEN Wi-Fi-n keresztül gyorsan okostelefonhoz csatlakoztatható, az ingyenes OI.Share alkalmazás segítségével – távirányítással – pedig egész alakos selfie-ket is lőhetünk (a fényképezőgépet a telefonnal vezérelve). Ezzel minden egyes outfit-ről készíthetünk képet, „fashion blog” stílusban. Természetesen a telefonon keresztül szinte csak egy mozdulattal tölthetjük fel felvételeinket a közösségi oldalakra.

ID: 23264

Újabb és újabb objektívek és kiegészítők
Mint minden PEN, az E-PL8 is kompatibilis az egyre csak bővülő, csúcskategóriát képviselő M.ZUIKO objektívekkel, valamint az ugyancsak egyedülálló PEN Fashion Accessories divatkiegészítőkkel, melyek között a legkülönfélébb stílusoknak és ízlésnek megfelelőket is találhatunk.

Minden Olympus objektív és fényképezőgép ingyenes hat hónapos jótállási idő hosszabbítással kapható* – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.

Új Fashion Accessories termékek (válogatás)

  • „Olive En Vogue” outfit
  • „Into the Blue” zsák
  • „Camouflower” vállpánt
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...