Mi mindenre számíthatunk a Nikontól?

Lecsengőben a Nikon D5 és D500 okozta vihar a rajongók körében, a kis telhetetlenek újabb játékokra vágynak. Mi várható tehát a Nikontól a közeljövőben? Ennek a kérdésnek járt utána a nikonrumors.com szerkesztője, aki alábbi válaszokat kapta forrásaiból:

nikondf

  • Lassan frissülnie kellene a Nikon Df klasszikus irányzatú, full frame szenzoros dSLR gépének, s ez elvileg 2017-ben meg is fog történni, hiszen a Nikon jövőre ünnepli 100-ik születésnapját!
  • A Nikon 1 sem marad új váz nélkül 2017-ben: az 1 J6-ról hullhat le a fátyol. Ez egy 4K felbontású mozgóképek rögzítésére is alkalmas kis MILC váz lesz SnapBridge kompatibilitással. A váz mellé egy pár új objektív is érkezhet, de részletekről egyelőre nem tudni, csak a Nikon szabadalmai árulkodnak.
  • A „nagy” Nikkorok sora is frissülhet, elsősorban az elektromágneses blendevezérléssel bővülhetnek az újdonságok. Jövőre nagy valószínűséggel több lencserendszerrel bővül majd a kínálat.
  • Idén már nem várható semmi komoly bejelentés, hiszen jövő év elején lesz majd a CES és a CP+, ezekre is kell még valamit tartogatni 🙂
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...