Decembertől a boltokban: hamarosan kapható az Olympus OM-D E-M1 Mark II

Már csak egy hónapot kell kibírnia azoknak, akik meg szeretnék vásárolni az Olympus OM-D E-M1 Mark II zászlóshajó fényképezőgépet. További jó hír, hogy a külföldi árakhoz képest itthon olcsóbban fogjuk tudni megvásárolni a masinát! Ára 3 éves garanciával bruttó 599 990,- Ft lesz (csak a váz), illetve szettben is megvásárolható lesz az M.Zuiko ED 12-40 mm F2.8 Pro objektívvel, ekkor 799 990,- Ft-ot kell majd kifizetni a kasszánál. Íme, a sajtóközlemény:

ID: 24475

Sajtóközlemény

Az új OM-D E-M1 MARK II tükörnélküli fényképezőgép új mércét állít a sebesség és mobilitás terén

Az OM-D E-M1 Mark II névre hallgató nagysebességű csoda decemberben érkezik

Az új OM-D E-M1 Mark II kétségtelenül felülmúlja az ILC fényképezőgépekkel szemben támasztott elvárásokat és megadja a profi fotósok és a fotózás iránt rajongók számára azt, amit szeretnének. Ez az igazi mérföldkőnek számító modell első osztályú képminőséget és párját ritkító nagysebességű teljesítményt kínál, kiemelkedő mobilitás biztosítása mellett. Az új OM-D E-M1 Mark II az egyik legjobb fényképezőgép, amit az Olympus valaha is épített. Emellett a hozzáillő, professzionális kiegészítők és PRO objektívek egyre növekvő kínálatából válogathatjuk össze felszerelésünket. Az OM-D E-M1 Mark II vázként, 599.990.- HUF, vagy az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektívvel kitben, 799.990.- HUF áron, 2016 decemberétől kapható.

Az OM-D E-M1 Mark II jellemzőit olvasva a fotósok kívánságlistája juthat eszünkbe, mely az ideális, mindenre alkalmas fényképezőgépről szól: megfelel a komoly érdeklődők igényeinek, minden fotós témában és kiszolgálja a szakemberek elvárásait is, akár a vadvilág, a dokumentálási munkák, illetve utazás közben is – mindehhez nagysebességű teljesítményt, mobilitást és képminőséget biztosítva. Kategóriájában leggyorsabbként egyedülálló sorozatfelvétel lehetőségeket és lélegzetelállítóan gyors, új autofókusz rendszert kínál – valamint a professzionális kiegészítők, PRO objektívek és kiemelt szervizszolgáltatás tökéletes rendszerét.

Kiegészítők és objektívek
Az OM-D E-M1 Mark II az Olympus professzionális felhasználásra szánt Mikro-NégyHarmad objektívek és kiegészítők széles választékával kompatibilis – például a legújabb HLD-9 akkumulátortartó markolattal, mely nem csak akár 880 további felvétel készítését teszi lehetővé, hanem ergonomikus kialakításával és speciális iránygombjaival függőleges és vízszintes tartás esetén is ugyanazt a vezérlési elvet kínálja. Jól szabott fotóstáskák, új vakuk és akár 60 méter vízmélységben is védelmet nyújtó búvártok áll rendelkezésünkre OM-D rendszer tökéletesítéséhez. Az új Olympus csúcsrendszer a profi fotós munkát még gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá teszi – bárhol és bármikor. A küldetés teljesítve!

Mint minden Olympus objektív és fényképezőgép, az OM-D E-M1 Mark II is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk. A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el: www.olympus-europa.com

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...