Azt hitted, halott a Pentax mini MILC rendszere?

Aki azt hitte, hogy a Pentax felhagyott a „Q” jelölésű, mini MILC fényképezőgép rendszerének fejlesztésével, az tévedett! Most ugyanis egy újabb pletyka kering a neten, mely szerint a gyártó egy új objektívvel fogja meglepni a törpegép szerelmeseit: állítólag hamarosan érkezik a „09 Telephoto Macro” lencserendszer a Q7-hez! A „termékfotót” egy japán fotós, Kimio Tanaka szellőztette meg, aki alábbiakat írja:

„Jelenleg tesztelem az új objektívet. Kicsi, könnyű, gyors az autofókusz, és a képminőség kiváló makró és végtelen állásban egyaránt. A specifikációi ígéretesek; ifjoncok, ne adjátok fel a reményt! Hajrá Pentax!

Ó, majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy ezt az objektívet külföldről kértem kölcsön, a Pentax nem tud róla. A Ricoh soha nem jelentette be, hogy beszünteti a Q sorozatot, de még azt sem, hogy leállították volna a 09 Telephoto Macro fejlesztését. Sajnos, a helyzet nem rózsás, és az irány inkább a negatívba hajt, de még él a remény, hogy visszaforduljon minden a jó irányba, ha mindenki [rajongók] hallatják a hangjukat. Én biztos nem adom fel a reményt és küzdök!” (Forrás: pentaxrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...