A Sekonic végre elárulta, hogy mennyiért és mikortól lesz kapható az L-858D-U fénymérője

A Sekonic most végre közzé tette legújabb, csúcskategóriás fénymérőjének, az L-858D-U-nak árát és forgalmazásának kezdetét. Az L-858D-U egyébként több olyan szolgáltatást nyújt, amivel világelsőként lehet jelen a piacon. Ilyen például a vakuvillanás időtartamának mérése (legrövidebb mérhető villanás 1/55 500 mp), vagy a HSS mód (legrövidebb záridő 1/16 000 mp), melyek elsősorban akkor lehetnek hasznos funkciók, ha valaki a vaku villanását akarja hozzáigazítani a Napfényhez, vagy nagysebességű témával dolgozik.

A Sekonic L-858D-U nem csak fotósoknak, hanem filmkészítőknek is hasznos segédeszköz, hiszen képes arra, hogy megmondja, milyen képfrissítési frekvenciát használjunk egy adott megvilágítás mellett. Az új zászlóshajó fénymérő szenzorja érzékenyebb, mint a korábbi modelleké, így a megvilágításban már 0,1 lux változást is képes kijelezni. A Sekonic L-858D-U többféle vezeték nélküli vakurendszerrel kompatibilis (kiegészítő, külön megvásárolható modulok segítségével), 2,7”-os érintőképernyője pedig nagymértékben megkönnyíti a munkát.

Szóval, akinek tetszik a Sekonic L-858D-U, az 600 dolláros áron már most megvásárolhatja! Itthon egyébként a Tripont Foto Video Kft. a márka disztribútora, így náluk érdemes először keresni ezt a fénymérőt. Bővebb információ a gyártó honlapján érhető el.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...