Megjelent a Nikon KeyMission 360/170 Utility 1.0.3

A Nikon letölthetővé tette a KeyMission 360/170 Utility segédprogram legújabb, 1.0.3-as változatát. „A KeyMission 360/170 Utility segédprogrammal számítógépre másolhatja, megtekintheti és szerkesztheti a Nikon KeyMission 360 és KeyMission 170 fényképezőgépekkel készített felvételeit. A KeyMission 360 akciókamerával készített 360°-os gömbpanoráma felvételek esetén kiválaszthatja a megtekintési szöget és exportálhatja a felvételt új videók készítéséhez, emellett exportálhatja kivágott képeit, egyszerű hatásokat és háttérzenét adhat felvételeihez és videókat készíthet a YouTube csatornára való feltöltéshez. Módosíthatja az USB-kapcsolaton keresztül csatlakozó fényképezőgépek beállításait is.” – áll a Nikon weboldalán, ahonnan az új kiadás letölthető.

És a frissítés alábbi módosításokat, javításokat tartalmazza:

  • Az asztalon vagy más helyen tárolt képfájlok mostantól áthúzással átmásolhatók a KeyMission 360/170 Utility Folder list (Mappalista) és Thumbnail list (Kisképek listája) tárhelyeibe.
  • Az alábbi problémákat küszöböltük ki:
    – A KeyMission 360/170 Utility futtatása közben a Windows Explorerhez és más alkalmazásokhoz hozzáadott mappák nem jelentek meg a KeyMission 360/170 Utility Folder list (Mappalista) tárhelyén.
    – A KeyMission 360/170 Utility francia és orosz változata hibát jelzett, amikor az Add background track (Háttérzene hozzáadása) beállítás használatával háttérzenét adtak a felvételekhez, majd megkísérelték elmenteni a fájlokat.
    – A Camera (Fényképezőgép) fül nem állt rendelkezésre, amikor a felhasználó a fényképezőgéppel való kapcsolat létrehozását követően megszüntette, majd újból létrehozta a kapcsolatot.
    – A szerkesztés menü Effects (Effektek) beállításának használatával különleges hatásokkal kiegészített videókat nem lehetett megfelelően lejátszani, ha a felhasználó előzetesen nem lépett ki az Edit (Szerkesztés) fülből.
    – A Camera (Fényképezőgép) és a Local (Helyi) fülön található vezérlőgombokat nem lehetett használni, amikor videó újrafelvétele során megszakították a fényképezőgéppel létesített kapcsolatot.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...