A Manfrotto új Bumblebee Pro Light táskákat mutatott be

Az olasz márka több új fotós táskát mutatott be, melyekkel a Pro Light szériát bővítik. Az újdonságok közt megtalálható a Bumblebee Pro Light 130 és 230, melyek hátizsákok, valamint az M-10 és az M-30, amik a válltáskák családját gyarapítják. A táskákat a Manfrotto úgy tervezte, hogy nagy tárolókapacitást nyújtsanak a fotósoknak, és kényelmes legyen a viseletük.

A Bumblebee Pro Light 130 és 230 hátizsákok például tehermentesítik a vállakat, a nyakat és a derekat úgy, hogy közben az érintett területen csökken a hőérzet is. Ezt a hatást egy újfajta, jól szellőző hevederrendszerrel érték el a mérnökök. Mindkét Bumblebee hátizsákon megtalálható oldalzseb, oldalt és felül elhelyezett pánt és fogantyú, állványfelfogató csatlakozás. A belsőt cserélhető elválasztókkal alakították ki, és kapunk hozzájuk eső-/UV-védő köpenyt. A fő fotós részleget igény szerint két részre, egy felsőre és egy alsóra lehet osztani a fotós felszerelés jobb elosztása érdekében.

A Bumblebee Pro Light 130-ban egy 70-200 mm F2.8-as objektívvel szerelt dSLR váz, valamint nyolc kisebb objektív is elfér egy legfeljebb 15”-os notebook mellett. A nem egészen 2 kg-ot nyomó hátizsák bruttó 67 900 Ft-ért már meg is rendelhető.

A nagyobbik hátizsákban, a Bumblebee Pro Light 230-ban már egy 17”-os notebook is kényelmesen elfér úgy, hogy mellette egy portrémarkolatos, 70-200 mm F2.8-as objektívvel felszerelt dSLR váz mellé tíz objektívet pakolunk. A Bumblebee Pro Light 230 derékövébe egy további objektívet helyezhetünk a gyors cserét megkönnyítve. A 2,65 kg-os táskáért itthon bruttó 82 900 forintot jell fizetni.

A Bumblebee Pro Light M-10 és M-30 válltáskák, melyek a hátizsákokhoz hasonlóan a jól szellőző pántrendszert kapták a fejlesztés részeként. Mindkét „futártáska” egy tépőzáras halkítót tartalmaz, ha olyan témát fotóznánk, ahol fontos a minél halkabb jelenlét. Az M-10-be és az M-30-ba is belefér egy kézi gimbal, de egy kisméretű háromlábat is betehetünk a fedél alá.

Az M-10 a kisebbik a kettő közül, ebbe egy 24-70 mm F4-gyel szerelt dSLR váz és két további objektív pakolható, de a legfeljebb 13”-os notebookot sem kell otthon hagynunk. A csupán 950 grammot nyomó válltáskáért 130 dollárt kérnek a forgalmazók.

A nagyobbik M-30-ba akár egy 70-200 mm F2.8-cal szerelt dSLR váz, három további objektív, egy kézi gimbal és egy legfeljebb 15”-os notebook fér. Ennek a táskának 1,2 kg a tömege, és itthon bruttó 43 900 forintért vásárolható meg.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...