Az Apple korábbi tervezőjének segítségével megújultak a Peak Design egyes termékei

Max Maloney, aki korábban az Apple tervezőgárdájának tevékenykedett, besegített a Peak Design csapatának, hogy pár klasszikus slágerterméküket még jobbá tehessék: bemutatkozott a Capture Camera Clip, a Slide és a Slide Lite új generációja. Korábban már bemutattam a PD Capture Camera Clip és a Slide Lite első generációját, melyeket megelégedéssel használtam. Az új változatok azonban még letisztultabbak és még jobbak lehetnek – állítja a fejlesztő.

A Capture Camera Clip csíptetőt teljesen átrajzolták, így még kisebb, még laposabb, még simább, és még funkcionálisabb lett. Az új változat immár teljesen alumíniumból készült, a műanyagot teljesen száműzték a termékből; az új Capture Camera Clip „harapósabb” kialakítást kapott, így a barázdáknak hála jobban belekapaszkodik a szíj, öv, vagy pánt anyagába, amire rácsavarjuk (még biztonságosabb viselet). Kézi csavarokkal ideiglenesen, imbuszokkal pedig tartósan fel lehet erősíteni a legtöbb pántra.

A két Slide pántrendszer sem úszta meg frissítés nélkül: a Slide (dSLR gépekhez) és a Slide Lite (tükör nélküli rendszerkompaktokhoz) immár dupla, az elődeiknél laposabb csatokkal rendelkeznek. A pántok selymes, tartós szövésű nejlonból készülnek, tehát a viselet kényelmesebb lett, ugyanakkor a csatok mozgatása könnyebbé vált a simább anyagoknak köszönhetően.

Az új termékeket a Peak Design a kickstarter.com közösségi finanszírozó oldalon hirdette meg, de gyakorlatilag órák alatt összejött mindegyikre a kitűzött összeg, így a megrendelők (támogatók) már várhatóan idén decemberben kézhez kapják az újdonságokat.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...