Pletykacsokor a tízórai emésztéséhez

Canon

A Canon új fényképezőgépek jelöléseit regisztráltatta az orosz hatóságoknál. Ezek közt megtalálható az EOS 2000D, az EOS 3000D, az EOS 4000D, és az EOS M50. AZ első hármat majd kitben is meg lehet szerezni, erre utal ugyanis a mellékelt 18-55 mm-es kitobjektívek megemlítése (IS II és DC III). Nagy valószínűséggel januárban (CES), vagy februárban (CP+) lesznek a bejelentések. (Forrás: canonrumors.com)

Nikon

Eddig általában úgy volt, hogy a nagy Nikon dSLR vázak (D3, D4 stb.) „S” utótagos verzióit mindig a januári CES összejövetelen mutatta be a gyártó. A nikonrumors.com szerkesztője azonban most zavart érez az erőben, amit az is felerősít, hogy eddig nem kapott semmiféle füles a D5S kapcsán. Ez vagy azt jelenti, hogy nem lesz (egyelőre) D5S, vagy, csak annyit, hogy ezúttal jobb a Nikon titoktartása 🙂 Az elkövetkezendő pár hónapban viszont várható egy 200-400 mm-es (vagy 180-400 mm) objektív érkezése.

Kép forrása: nikonrumors.com

Panasonic

Úgy véled, nagyot szólt a Panasonic DC-G9? Akkor ezt figyeld: a pletykafészkek szerint ezzel a géppel (és a 200 mm F2.8 objektívvel) a Panasonic még nem lőtte el az összes puskaporát, hanem idén decemberben várható még egy komoly(abb) cucc bejelentése. Eddig semmiféle információ nem szivárgott ki arról, hogy vajon mi lehet ez a titokzatos dolog, de hamarosan meglátjuk. (Forrás: 43rumors.com)

Kép forrása: 43rumors.com

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...