Elegáns és igen exkluzív, bőrből készített fotós táskák érkeztek az Olympus-tól

Két elegáns táskát („Arles”, „Bologne”), egy tokot („Prades”) és egy bőrszíjat („Giraud”) mutatott be az Olympus a PEN-F második születésnapja alkalmából. A termékek a francia Bleu de Chauffe műhelyéből származnak.

Sajtóközlemény

Az Olympus felkérte a francia bőrdíszműves műhelyt, a Bleu de Chauffe-t egy új kiegészítő-kollekció közös tervezésére és kivitelezésére – kifejezetten a PEN-F fényképezőgép számára.

Egy lenyűgöző kivitelű fényképezőgép ugyanolyan lenyűgöző kiegészítőket kíván: a hőn szeretett PEN-F fényképezőgép második születésnapjának megünneplésére az Olympus és a kiváló francia bőrdíszműves műhely, a Bleu de Chauffe új, exkluzív kiegészítő-kollekciót alkotott. A magas színvonaláról és a határozott designról ismert Bleu de Chauffe termékei Franciaországban készülnek kézi munkával, a legfinomabb, növényi anyagokkal színezett bőrökből. A Bleu de Chauffe márka tökéletesen megjeleníti és kiegészíti azt, ami a PEN-F esszenciáját alkotja: az átgondolt, időtlen minőséget és szépséget. Az exkluzív kollekció négy elemből áll: két táska, egy „Pouch” jellegű zsáktáska és egy vállszíj alkotja. A termékek válogatott kereskedőknél, 2018 márciusától kaphatók.

A 20. század ipari forradalma által inspirált Bleu de Chauffe újraértelmezte a klasszikus munkatáskákat – modern kivitelben és a város igényeinek megfelelően. Kiváló minőségű bőr használatával megalkotott, funkcionális, ugyanakkor gyönyörű kivitelű termékek választhatók kollekciójában az elegáns Olympus PEN-F örökségéhez tökéletesen illeszkedő hangulattal. A sokat utazó fotósok egyre kifinomultabb megoldásokat keresnek a kompakt méretű rendszerfényképezőgépekre épülő fotós felszerelés szállítására – természetesen a laptop / tablet és persze a mobiltelefon tárolásának lehetőségével. Ezt szem előtt tartva született meg az exkluzív kollekció első darabja, az ‘ARLES’, a stílusos nagyobbik fotós táska, mely akár két PEN-F váz és 2-3 objektív tárolására is alkalmas. A ‘BOLOGNE’ kisebb változatként egy váz, egy vagy két objektív, valamint egy kisebb laptop, illetve tablet hordozhatóságát biztosítja. Ha egy könnyed fotós sétát tervezünk, a ‘PRADES’ „pouch”-jellegű zsáktáskával egy PEN-F vázat és egy vékony, például az M.Zuiko Digital ED 14‑42mm F3.5-5.6 EZ Pancake zoom objektívet vihetünk magunkkal. A PEN-F gépet stílusosan megmutatva a ‘GIRAUD’ bőr vállszíjat használhatjuk, mely állítható hossza mellett könnyű, vékony, ugyanakkor a tartós és a nagyon kényelmes jellemzőkkel is büszkélkedhet.

A Bleu de Chauffe egyik alapítója, Alexandre Rousseau az exkluzív PEN-F fényképezőgéphez tökéletesen illeszkedő táskák igényéről, illetve a minőségi kézműves termékek iránti keresletről: “Mielőtt kitaláltuk a céget, felfedeztük az autentikus, helyi tervezésű és kivitelezésű, „munkaruházati” jellegű kiegészítők iránti egyre nagyobb igényt – és úgy éreztük, nekünk megvan a tudás és az értékesítési hálózat ahhoz, hogy ezeket a termékeket piacra juttassuk. Mantránk a ‘Made in France’ a legszebb, növényi cserzett bőrök használatával, magasan képzett mesterek által, kézi munkával megalkotott termékek készítéséhez. Mindegyik táskát ellátjuk dátummal és készítője aláírásával. Amikor meghallottuk, hogy az Olympus olyan műhelyt keres, ami megalkotja a tökéletes kiegészítőket a PEN-F fényképezőgéphez, biztosak voltunk benne, hogy mi megfelelő ajánlólevéllel rendelkezünk ehhez. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel!”

A kis sorozatban gyártott termékek első szériája kizárólag a www.bleu-de-chauffe.com és shop.olympus.eu/ weboldalon érhető el.

Az exkluzív Olympus x Bleu de Chauffe kiegészítő-kollekció elemei:

  • ARLES: nagyméretű táska 199 990,- Ft javasolt fogyasztói áron
  • BOLOGNE: kisméretű táska 144 990,- Ft javasolt fogyasztói áron
  • PRADES: „pouch” kivitelű zsáktáska 59 990,- Ft javasolt fogyasztói áron
  • GIRAUD: vállszíj 42 990,- Ft javasolt fogyasztói áron
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...