Canon: mit NEM kapunk 2018-ban

Érdekes pálfordulás történt az egyik pletykaoldalon: a canonrumors.com ezúttal nem arról számolt be, hogy mi várható a Canontól, hanem az oldal szerkesztője azt foglalta össze, mi NEM várható idén a japán gyártótól. A listán az EOS 7D Mark II, az EOS 80D és az EOS 5Ds/R utódok szerepelnek, íme:

  • A Canon EOS 7D Mark II-t 1320 nappal (+/- egy-két nap) ezelőtt mutatták be. Az EOS 7D és az EOS 7D Mark II bemutatása között pedig 1637 nap telt el.
  • A Canon EOS 80D-t 799 nappal (+/- egy-két nap) ezelőtt mutatta be a gyártó. Az EOS 70D és az EOS 80D bemutatója között pedig 961 nap telt el.
  • A Canon EOS 5Ds/R vázakat 1176 nappal (+/- egy-két nap) ezelőtt leplezték le, és mivel nem volt elődjük, ezért az EOS 5D Mark III és az EOS 5D Mark IV beharangozója közt eltelt napok számát ismerjük, ami kb. 1637 volt.

Az feltételezzük, hogy a Canon termékeinek életciklusa továbbra sem változik érdemben, akkor kiszámítható a fenti adatokból, hogy idén már nem számíthatunk a felsorolt tükörreflexes fényképezőgépek utódmodelljeire.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...