A Manfrotto bemutatta új, moduláris táskacsaládját

A Manfrotto bemutatta a Noreg Camera Bag Collection moduláris táskacsaládjának első két tagját, a Noreg Backpack-30 hátizsákot és a Noreg Messenger-30 oldaltáskát. Amint azt már a modularitás szóból gondolhatjuk, a két táska elemeit kedvünk és igényünk szerint felcserélhetjük, kicserélhetjük. Azonban a moduláris elemek száma igen csekély: csupán a notebookot tartó tokot és a fényképezőgépes táskát (ezt egyébként különálló válltáskaként is hordhatjuk) lehet csereberélni. Amúgy mindkét táska a kor szellemének megfelelve a tükör nélküli rendszerkompaktokhoz készült, ami persze nem zárja ki azt, hogy egy tükörcsattogtatót helyezzünk el bennük.

A fotós szekcióba egy full frame szenzoros MILC váz egy standard zoommal, valamint legfeljebb két további objektív (az egyik akár egy 70-200 mm F4 is lehet) fér, ami egy városi fotós körúthoz untig elég. A notebook tokjába egy maximum 15”-os noteszgép fér, ami mellé egy akár 9,7”-os táblagépet is csomagolhatunk. A táskák előlapjára – természetesen – egy kisebb háromlábat is fel lehet fogatni. A vízlepergető külsővel ellátott táskák belseje „sima”, azaz hétköznapi cipelő elemként is használható, hiszen a beltéri elválasztókat ki lehet venni.

Mindkét Noreg már megvásárolható a Manfrottótól: a Noreg Camera Backpack-30 180, míg a Noreg Camera Messenger Bag-30 150 dollárba kerül.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...