Pletykaegyveleg esős hétfő délutánra

Az elmúlt kalandos napok után sem ér véget a pletykák áradata! A photorumors.com szerkesztője arról számolt be, hogy hamarosan érkezhet a GoPro Hero 7 kalandkamera, ugyanis már többen látták dobozolva a terméket. „Úgy tűnik, majd háromféle árnyalatban lesz kapható a készülék: fehérben, ezüstben és feketében vásárolhatjuk majd meg. A dobozon már a korábbi modellekben megismert funkciókat láthattuk, mint például a képstabilizációt, vagy a 10 méterig tartó vízállóságot. Egy pár típusnak nem lesz elülső kijelzője, ami a Hero 4-es sorozatot juttatja eszünkbe, ahol az ezüstnek sem volt, míg a feketének igen.”.

A másik hírnek a Pentax márka rajongói örülhetnek: állítólag a Pentax is be fog jelenteni „valamit”: „Úgy hallottam, hogy a Ricoh/Pentax is be fog jelenteni ’valamit’, és ezt megbízható forrásból tudom. Ez a valami pedig nem holmi ócskaság lesz […]” – írja a mirrorlessrumors.com szerzője.

Végül a korábban már többször megemlített Zeiss szerepel a listán, aki – így a sonyalpharumors.com híre – szeptember 27-én, a Photokina szakkiállításon leplezheti majd le a full frame szenzoros fényképezőgépét (tudod, amit Sony alapokra építenek).

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...