Divatos fotós táska született a Manfrotto és az Olympus együttműködéséből

A Manfrotto és az Olympus közös gyermeke az új, „Explorer” (Felfedező) névre keresztelt válltáska, amit az olasz dizájnerek kifejezetten az Olympus OM-D gépcsaládra szabva rajzoltak meg (bár így első ránézésre a PEN F-hez is remekül illik). Az elegáns, nem túl hivalkodó táskában akad bőven hely két-három objektív és egy váz részére, de az állványt sem kell otthon hagynunk, mivel ezeket a táska alján külön kialakított pántrendszerrel rögzíthetjük.

Az Explorer belsejében több zseb gondoskodik a kellékek biztonságos szállításáról: akad fach iratainknak, a memóriakártyáknak, a töltőnek, az okostelefonnak és még sorolhatnám. Külön érdekesség, hogy egy kiemelhető, kisebb válltáska is része az Explorernek. Ha csak egy vázra és egy objektívre lenne szükségünk, akkor nem kell az egész táskát magunkkal vinni, elég csak a kiemelhető egységet felkapni!

Az Olympus Explorer fotós táskát november végétől lehet majd megvásárolni, ára bruttó 49 990 Ft lesz. Lássuk a hivatalos sajtóközleményt, abból még több információhoz juthatunk:

Sajtóközlemény

Az Olympus és a prémium fotós kiegészítők gyártója, a Manfrotto összefogásából született egy olyan új táska, mely a kompakt és könnyű OM-D fényképezőgép-rendszerhez tökéletesen illeszkedik.

Az Olympus bemutatja a Manfrotto által kifejezetten az OM-D fényképezőgépekhez tervezett, új ‘Explorer’ válltáskáját

A kifejezetten a kompakt és könnyű OM-D fényképezőgép-rendszerhez tökéletesen illeszkedő, kiváló minőségű fotós „Messenger” fejlesztéséhez az Olympus az olasz prémium fotós kiegészítők gyártóját, a Manfrotto-t kérte fel. Az eredmény az ‘Explorer’ lett, mely a Manfrotto stílusos ‘Windsor’ válltáskájának újragondolása, vízlepergető bevonattal, különválasztható fényképezőgép és objektívvédő pouch-jellegű résszel, valamint saját igényekre szabható belső elválasztó rendszerrel – a Manfrotto Protection System által biztosított védelemmel. A táska bármely Olympus OM-D (vagy Olympus PEN) vázhoz, akár három objektívhez, valamint egy 14” laptophoz kínál ideális tárolást és szállíthatóságot – mindezt kényelmesen, úgy, hogy a felszerelés minden eleme gyorsan elérhető és nálunk lehet egy kisebb fotós túrához, vagy kültéri fotózáshoz. Állványunkat a táska aljához rögzíthetjük a tartozék hevederek segítségével.
A Manfrotto által tervezett Olympus Explorer táska 2018 novemberének végétől érhető el, 49.990.- Ft-os javasolt fogyasztói áron.

Az Olympus és a prémium fotós kiegészítők gyártója, a Manfrotto összefogásának eredménye az új Olympus Explorer válltáska, mely egy fényképezőgép váz és akár három objektív védelmére tökéletes – miközben annyira stílusos, hogy akár mindennapi táskának is választható.

A fényképezőgép- és objektívvédő pouch, illetve a teljes felszerelés elhelyezésére és védelmére ideális, az egyéni igények szerint áthelyezhető belső határoló rendszer mellett találunk benne egy 14” méretű laptop biztonságos tárolásárhoz megfelelő rekeszt is. A személyes tárgyainkat ugyancsak nyugodt szívvel rejthetjük el a külső és belső cipzáras zsebekbe, sőt: a tartozék hevederek segítségével fotós állványt rögzíthetünk a táska aljára.

Az Olympus Explorer táska prémium minőségű, vízlepergető textilből, valódi bőr élvédőkkel és skótmintás béléssel készül. A biztonságos záráshoz tépőzár és csat is rendelkezésünkre áll. A táska gond nélkül kihúzható fogantyúval rendelkező gurulós bőröndhöz csatlakoztatható a hátsó részen kialakított cipzáras rész használatával. A nagyméretű fogantyú elhelyezése megakadályozza a táska előredőlését, amikor megemeljük azt. Az állítható, párnázott vállpánt különleges kényelmet nyújt.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...