Ez a Lume Cube Air, a Terminátor lámpásának kistestvére

Majdnem egy évvel ezelőtt írtam a Lume Cube-ról, ami nem más, mint egy hordozható, ütés-, víz- és porálló, igen erős fényű LED lámpás, aminek funkcióit egy alkalmazáson keresztül vezérelhetünk okoseszközeinkről. A gyártó most bejelentette ennek a törésálló eszköznek a kistestvérét, a Lume Cube Airt. Az újdonság bár nem olyan ellenálló, mint a „sima” Lume Cube, azért a víz- és porálló szigetelésről itt sem kell lemondanunk. A könnyű és viszonylag kedvező árú világítótestet fotósoknak és vloggereknek ajánlja a gyártó.

A Lume Cube Air központi egysége egy 5600 K színhőmérsékletű LED, aminek maximális fényereje 400 lux 1 méteres távolságról mérve. A fénycsóva 60 fokos szögű, tehát viszonylag nagy felületet be lehet vele világítani. Az 57 grammos termék tíz méteres mélységig vízálló, a beépített mágnessel pedig bármilyen fémes (vastartalmú) felületre felerősíthető. A mágnes mellett hagyományos állványmenettel is ellátták a mérnökök, így akár állványra is felcsavarható a Lume Cube Air.

A lámpást továbbra is egy iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis alkalmazás segítségével lehet vezérelni: a Lume-X egyszerre akár több lámpás kezelését is lehetővé teszi. A programmal nem csak a fényerőt, hanem a különféle működési módokat (köztük a stroboszkópot) is vezérelhetjük, de ellenőrizhető a lámpa akkujának töltöttségi szintje – mind ez alacsony energiaigényű Bluetooth kapcsolaton keresztül történik. A gyári csomag tartalma maga a Lume Cube Air, egy narancssárga szűrő, egy csuklópánt és egy USB-s töltőkábel. A termék már kapható; közvetlenül a gyártónál, vagy a forgalmazóknál rendelhető meg 70 dolláros áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...