Ha eddig a színe miatt nem vettél Olympus E-M1 Mark II vázat..

Szóval, ha eddig azért nem vetted meg az Olympus OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépet, mert szerinted az ezüst a fotómasinák színe, akkor már izzíthatod is a pénztárcád, ugyanis február végétől ezüstszínben is megvásárolható lesz az Olympus ex-zászlóshajója! Azonban nem árt sietni, mivel világszerte csupán 2000 darab kerül forgalomba ebből a különkiadásból, amit a gyártó századik születésnapja alkalmából hív életbe! Itthon is kapható lesz (nem tudni, hány darab érkezik az országba), ára bruttó 529 990,- Ft. És íme, a sajtóközlemény:

Sajtóközlemény

2000 példányra limitált sorozat az Olympus 100. évfordulójára

Az Olympus bemutatja forradalmi OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépének Silver Edition sorozatát

2019. Január 24, Hamburg – Az Olympus idén ünnepli 100. évfordulóját. Ez alkalomból az OM-D E-M1 Mark II gép különleges Silver Edition sorozatát mutatja be, mely február végétől kapható a boltokban, a fekete vázzal megegyező javasolt fogyasztói áron1 (529.990.- HUF). Az ezüstszínű verzió világszerte mindössze 2000 példányban kerül forgalomba, a fekete E-M1 Mark II gép jellemzőivel és funkcióival.

A fényképezőgépek világában az Olympus – klasszikus filozófiáját követve – mindig szem előtt tartotta a vásárlói igényeknek megfelelő személyes mobilitást, melyet kisméretű és könnyű kivitelű termékek tervezésével és kivitelezésével valósított meg.
2019-ben az Olympus nem csak a cég fennállásának századik évfordulóját ünnepli, hanem az első Mikro-NégyHarmad szenzorral ellátott digitális fényképezőgépének, a PEN E-P1 modellnek tízedik születésnapját is. A Mikro-NégyHarmad formátum kiváló alapnak bizonyult a legkisebb és legkönnyebb fényképezőgéprendszer megalkotásához, melynek képminősége a profi fotósoktól is elismerést vált ki.

E kerek évfordulók megünneplésére az Olympus a forradalmi OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép speciális Silver Edition sorozatát mutatja be, mely világszerte mindösszesen 2000 példányban érhető el. Az Olympus elnöke, Hiroyuki Sasa megjegyezte: “Rendkívül hálásak vagyunk minden vásárlónknak és követőinknek, akik az Olympust megalapítása óta immáron 100 éve támogatják. Hűen követve alapelvünket, miszerint “Célunk, hogy az emberek életét egészségesebbé, biztonságosabbá és még teljesebbé tegyük”, továbbra is szeretnénk hozzájárulni a fotós kultúra fejlődéséhez, valamint biztosítani a felvételkészítés örömét és annak lehetőségét, hogy a különleges pillanatokat a fotózás szerelmesei világszerte elképzeléseik szerint tudják megörökíteni.”

OM-D E-M1 Mark II Limited Silver Edition: ugyanaz a forradalmi fényképezőgép, egy különleges, klasszikus, minőségi kivitelben
Az OM-D E-M1 Mark II egy olyan megbízható fényképezőgép, mely a profik igényeit is kiszolgálja, illetve a legkülönfélébb környezetben is készen áll a pillanatok megörökítésére – ráadásul kiváló képminőséget garantál nagysebességű felvételkészítéssel kombinálva. Mindezt pedig egy kisméretű, masszív vázban megalkotva. Míg a fekete kivitel a funkcionalitás szépségét kínálja, az új, ezüstszínű kivitel a klasszikus, minőségi fényképezőgép érzetét hangsúlyozza.

Főbb jellemzők
Kérjük, tekintse meg az eredeti E-M1 Mark II sajtóanyagát, illetve az Olympus weboldalt – www.olympus-europa.com – további, részletes információért.

1) Egyedülálló módon kisméretű és könnyű rendszerfényképezőgép, por-, csepp- és (-10°C hőmérsékletig) fagyálló kivitelben
2) Beépített 5-tengelyes képstabilizátor akár 6,5 lépésnyi expozíció-kompenzációval2
3) Nagysebességű sorozatfelvétel a pillanatok alatt lezajlott történések megörökítéséhez is – 18 fps sorozatfelvétel AF/AE tracking módban
4) Kiváló képminőség a nagysebességű TruePic VIII képprocesszorának, a 20,4 megapixeles Live MOS szenzornak és az Olympus igen népszerű, nagy felbontást biztosító M.Zuiko objektívkínálatának köszönhetően

Elérhetőség – árak
Az OM-D E-M1 Mark II világszerte mindösszesen 2000 példányra korlátozott speciális kiadása február végétől, 529.990.- HUF javasolt fogyasztói áron1 érhető el. Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az E-M1 Mark II Silver Edition ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható3 – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk: www.my.olympus.eu.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...