Professzionális rendszeréhez kínál professzionális szolgáltatás-csomagot a Panasonic

A Panasonic Lumix S1 és Lumix S1R fényképezőgépekkel, valamint három objektívvel útnak indított rendszeréhez kínál professzionális szolgáltatás-csomagot a gyártó:

Elindult a regisztráció a Panasonic LUMIX PRO szolgáltatásra

  • Verhetetlen globális támogatás a kreatív fotósok számára
  • Szerviztámogatás, amely mindenhová elkíséri
  • Regisztráljon most ingyenes egyéves tagságra**

Barcelona, 2019. február 1 – A 2018-as Photokina szakvásáron történő indulását követően a Panasonic most bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban megkezdődött a regisztráció a professzionális fényképezőgép-felhasználók számára kialakított LUMIX PRO csomagra. A LUMIX PRO kreatív szakmabeliek számára nyújt széles körű támogatást és szervizhálózatot. A Panasonic felismerte, hogy a fotósoknak és operatőröknek nem csupán termékekre van szükségük a mindennapi munkájuk során, ezért ez a program szolgáltatásokkal, szervizkedvezményekkel és folyamatos globális támogatással hivatott biztosítani, hogy semmi ne akadályozhassa a profik munkáját.

A mai naptól a LUMIX G és S sorozat európai tulajdonosai 2019. március 31-ig** ingyen regisztrálhatják termékeiket és részesülhetnek egy éven keresztül a LUMIX PRO program kedvezményeiből.

Teljes körű szervizszolgáltatás személyre szabott támogatással
A LUMIX PRO-t a felhasználók igényeinek megfelelően alakították ki, hogy valamennyi tudásszinten biztos hátteret adjon a fotósok és operatőrök támogatásához. A tagság további kedvezményeket is biztosít a fontosabb fotós partnermárkáknál.

Számos belföldi és globális karbantartási és szervizszolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve a kiegészítő karbantartó szolgáltatásokat, mint például a képérzékelő, a képkereső vagy a váz tisztítását, illetve az objektívkalibrálást*. A tagok számára rövidebb és garantált javítási időt biztosít a program, illetve a javítási idő meghosszabbodása esetén a tagok cserekészüléket vehetnek igénybe. A szolgáltatási és szervizcsomag egy többszintes program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy képes legyen kiszolgálni az egyéni fotósok igényeit.

A sokat utazó fotósok a szervizszolgáltatást nyújtó országokban igénybe vehetik a tagsági szintjüknek megfelelő szolgáltatásokat, hogy semmi ne akadályozhassa a munkájukat. A Panasonic folyamatosan további országokra terjeszti ki a LUMIX PRO szolgáltatásokat. A tervek szerint Ausztriában és Írországban 2019 tavaszától lesz elérhető, és az év folyamán még több ország csatlakozik. Így egy valóban globális szintű program támogatja majd a fotósokat bárhol és bármikor legyen is arra szükség.

A LUMIX PRO programról még többet tudhat meg a www.lumix-pro.com oldalon, ahol regisztrálhat is.

*A szolgáltatás feltételei és a résztvevő termékek régiónként eltérők lehetnek. A globális szervizszolgáltatás a fekete és platina szintű tagok számára elérhető. A szenzortisztítás és egyéb karbantartási szolgáltatások csak belföldi tagok számára elérhetők.
**Az ingyenes regisztráció 2019. március 31-ig tart, és KIZÁRÓLAG európai vásárlók számára elérhető. A tagsági szintet a felhasználói profilban regisztrált termékek határozzák meg.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...