Hamarosan megvásárolható lesz a Canon csipesz-kamerája

IVY REC névre hallgat a Canon új csipesz-kamerája, amely strapabíró kialakításának köszönhetően nem csak cseppálló, de bírja az ütéseket is. A készülék központi része egy 13 MP-es képérzékelő, amivel 1:1, vagy 4:3 oldalarányú fotók készíthetők. Mozgóképeinket legfeljebb Full HD felbontásban vehetjük fel, ekkor a képfrissítés frekvenciája 60 fps is lehet. Az optika egy ekvivalens 25,4 mm-es, F2.2-ről induló lencserendszer, ami elektronikus stabilizáció segítségével garantálja a bemozdulásoktól mentes felvételeket.

Van beépített mikrofon, WiFi és Bluetooth modul – utóbbiakra azért is van szükség, mert a Canon IVY REC kamerának nincs saját kijelzője, így a vele összepárosított okoseszközre kell hagyatkoznunk. A Canon Mini Cam alkalmazás keresőképet ad, de láthatjuk rajta az akku töltöttségi szintjét, és beállíthatjuk a felvételek expozíciós értékeit is. A 110,5 x 45,2 x 18,5 mm-es terjedelmű termék tömegét a gyártó nem említi, de valószínűleg pillekönnyű. A többféle színben gyártott IVY REC novembertől lesz megvásárolható 130 dolláros áron.

Sajtóközlemény

Túrázás, világjárás során mostantól egy icipici fényképezőgéppel is megörökítheted kalandjaidat: jön a Canon IVY REC.

Kifejezetten a természetjárók számára készült a Canon IVY REC egy szórakoztató és könnyen használható kamera, amely karabinere által övre vagy táskára is csatlakoztatható és zsebben is könnyen elfér. 2 méterig vízálló* (fél órán át tűri a vizet) és ütésálló ** 2 méteres magasságig, mindössze 90 gramm a súlya. Micro SD kártyára 13.0 Megapixeles képeket és full HD videót készít. Ellenállóságát az is adja, hogy nincs képernyő, ami berepedhet. A keresőmező maga a csat, amelyek egyúttal rögzíthető is.

Síelés, skateboard, vízisportok, hegyikerékpározás és egyéb szabadidős aktivitások közben ez a mini fényképezőgép praktikus kísérőnk. A Wi-Fi és Bluetooth® kapcsolódással a közösségi média rajongói az ingyen letölthető Canon Mini Cam alkalmazás segítségével megoszthatják képeiket és videóikat kompatibilis iOS és Android mobileszközeikkel.

Négy szemrevaló, élénk színben lesz kapható: pink, avokádó zöld, szürke és tengerkék. A csinos és sportos kis kamera olyan tevékenységek alkalmával hasznos, ha féltjük a mobiltelefonunkat a sérülésektől.

A népszerű Canon Zoemini választékhoz hasonlóan a Canon IVY REC kifejezetten a fiatal és fiatalos közönségek számára készül, hiszen egyszerre szórakoztató és megfizethető termék. A Canon elkötelezett a világszínvonalú technológia elérhetővé tétele iránt, hogy a tartalom előállítók szabadjára engedhessék kreativitásukat és megosszák élményeiket.

Canon IVY REC műszaki jellemzők:

  • Full HD video rögzítés1080p felbontással 60 kép/másodperc sebességgel
  • 13.0 Megapixel képfelbontás gyönyörű részletek, színek és tónusok
  • Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódással online megosztás és távoli zárkioldás
  • Vízállóság: a víz alatt 30 percig vízálló 2 méter mélységig
  • Ütésálló: 2 méteres magasságból
  • USB töltés kényelme és microSD kártya
  • Hordozhatóság és sportos design
  • Canon Mini Cam*** alkalmazással kapcsolódva távirányítható mobiltelefonról, és a képek és videók okostelefonra menthetők, valamint szerkeszthetők
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...