Fuzionált az Artwork és a Tripont!

A magyar piac talán két legismertebb fotós vállalkozása, a budai Artwork Photo Kft. és a pesti Tripont Foto Video Kft. a jövőben közösen, egyesített erőkkel fogják kiszolgálni a közönséget! Az Artwork budai szaküzletében lehet majd objektíveket, fényképezőgépeket bérelni, és használt termékeinkkel is őket kell majd zargatni, ha beszámításról, vagy bizományosi értékesítésről lenne szó. A szenzor- és objektív tisztítást, kalibrálást, a garancián túli javításokat, illetve a fotólabor, fotóalbum kidolgozást, és fine-art-print szolgáltatásokat is az Artwork viszi holnaptól. De olvassátok el a hivatalos közleményüket, abban mindenre fény derül:

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont!

Hat év eltelt mióta a Tripont új menedzsmenttel és tőkeerős szakmai befektetői háttérrel a XIII. kerületbe költözött. Számtalan új, professzionális fotós márkát vezettünk be azóta a hazai piacra. A korábban főleg Nikonos fókuszunk kiegészült a Canon, Sony, Panasonic, Olympus és a Fuji professzionális termékskálájával. A Manfrotto mellé felvettünk több új állvány és táska brandet, a Vanguardot, a Loweprot és a PeakDesignt. Stúdiónkkal elérhető közelségbe hoztuk a Profoto, Hensel, és Phottix termékeit és több bérelhető PhaseOne kamerával állunk a hazai profi fotós közösség szolgálatára. Elindítottuk Problog magazint és számtalan rendezvényen és workshopon találkozhattunk az elmúlt években. A fotós piaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi két évben és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.

Régóta terveztük, hogy a belvároshoz közelebb, esetleg Budán is nyithassunk egy üzletet – ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul.

A Tripont és az Artwork fúzióra lép!

Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni az Artworkot hisz hasonló, évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet és Geréb Zsolt személyben egy nagy tudású, a fotós körökben elismert szakemberrel erősödik a csapatunk. Az Artwork budai boltjában számos szolgáltatással bővül a közös kínálatunk, a teljesség igénye nélkül, ide csoportosítjuk a kamera- és objektívbérlést, a használt termékek beszámítását és bizományosi értékesítését, a szenzor- és objektív tisztítást, kalibrálást, a garancián túli javításokat, illetve a fotólabor, fotóalbum kidolgozást és fine-art-print szolgáltatásainkat is.

2020-ban még több wokshoppal, eseménnyel és újdonsággal készülünk már a közös csapattal.

A budai üzlet a holnapi naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel árukészlettel. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.
Remélem hamarosan viszont látjuk!

Baráti Üdvözlettel:

Peti Balázs és Geréb Zsolt

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...