Ez a fúró segít visszaszerezni az elveszett fájlokat

Megjelent a Disk Drill 4, aminek közreműködésével sérült merevlemezekről, memóriakártyákról nyerhetjük vissza elveszett fájljainkat. A 4.0-ás verzió nagyon komoly fejlesztéseket tartalmaz, többek között jócskán feljavították a RAW formátumok mentésének képességét. A szoftvert nem csak MacOS alatt lehet futtatni, így a fejlesztéseknek a Windows operációs környezetben élők is örülhetnek! A legkorszerűbb és továbbfejlesztett mentő algoritmusoknak hála a Disk Drill 4.0 több mint 400 féle fájltípust ismer. A programmal FAT32, NTFS, HFS+, valamint APFS fájlrendszereket lehet átfésülni.

Kép forrása: Cleverfiles weboldal

A CleverFiles, aki a Disk Drillt fejleszti, rengeteg forrást és energiát fordított kutatásra és az egyedi kereső algoritmusok kifejlesztésére, amelyek ebben a változatban a RAW fájlok és videók megmentésére összpontosítanak. A felismerhető formátumok között már szerepel a 3FR (Hasselblad), az ARW (Sony), a CR2 és a CR3 (Canon), a DNG (többféle mobil eszköz és fényképezőgép), a GPR (GoPRO), a HEIC (Apple), az RLE (QuickTime), a CVID (Cinepak), a H263 és a H264, az MP4V, a BRAW (Blackmagic RAW), a CinemaDNG, a Canon CRM és sokféle MOV konténer alapú formátum. A 3.8-as verzióhoz képest jelentősen, 68-ról 99%-ra, illetve 51-ről 96%-ra nőtt a fájlmentés sikerhányadosa.

A 4.0 verzió további előnye, hogy a megmentett fájlokat azonnal megmutatja a böngésző, nem kell megvárni, mire lefut a teljes keresés az adott meghajtón. De kapunk egy biztonságos adatmegsemmisítő szolgáltatást is, ami visszahozhatatlanul törli a kiválasztott állományokat. A Disk Drill 4.0 próbaváltozata ingyen letölthető a fejlesztőktől, de a PRO verzió (amivel nem csak megkereshetjük, de meg is menthetjük az elveszett fájlokat) 90 dollárba kerül. További infókért kattints ide.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...