Máshol már láthattuk a Moza kézi kameráját

Ismert dizájnt másol a Moza Moin Camera, amely egy 3-tengelyes gimballal ellátott, 4K felbontásra képes kézi kamera. Ha valami bevált, miért ne lehetne ötletet meríteni belőle? A DJI Pocket 2 egy közkedvelt, remekül működő kézi kamera, aminek hasonmását mutatta be most egy konkurens gyártó. A Moza Moin Camera lelke egy 1/2,3”-os, 12 MP felbontású CMOS lapka, amivel 12 MP-es állóképeket (JPEG és/vagy DNG), illetve legfeljebb 4K felbontású, 60 kép/mp képfrissítésű mozgóképeket vehetünk fel. HD felbontásban pedig lassított felvételeket is lőhetünk, ahol 240 kép/mp a képfrissítési frekvencia csúcsa.

Kép forrása: gudsen.com

A lapkára egy 14 mm F2.2, azaz 120 fokos látómezővel rendelkező optika rajzol. A képanyagaink stabilitásáról pedig a már említett 3-tengelyes stabilizátor gondoskodik. A kamera zárrendszere 1/8000-60 mp közti záridőkkel operálhat, az érzékenységet pedig ISO 100-3200 közé állíthatjuk. A kompozíciót, vagy a menüben való navigálást a kihajtható és elforgatható, érintésérzékeny 2,45”-os kijelző segítségével végezhetjük. A képkészítést többféle mód könnyíti meg, mint például az arckövetés, az FPV, a panoráma timelapse, a hyperlapse stb.

Kép forrása: gudsen.com

A Moza Moin Camera egy alkalmazáson keresztül küldheti a képanyagot okoseszközeinkre: a Moza Artist App Bluetooth és WiFi vezeték nélküli kapcsolatot használ a működése során. A 176 grammos kamera 129 x 37,8 x 32 milliméteres terjedelmű, ára 300 dollár.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...