Firmware-nap van! Leica, Pentax és Viltrox a terítéken

Három ismert gyártó adott ki új vezérlőszoftvert termékeihez: a Leica a Q2 és a Q2 Monochrom fotómasináinak alapszoftverét frissítette, ahol egy fontos funkció került bele a repertoárba. A pixeltérkép, avagy a beragadt, döglött, kiégett pixelek kiszűrését szolgáló funkcióval megszabadulhatunk a világos, illetve sötét pöttyöktől, amik a képeken megjelennek. Az új firmware innen tölthető le.

Kép forrása: Leica

A második a sorban a Pentax, ahol a mérnökök az épp csak bejelentett K-3 Mark III dSLR vázhoz írtak egy új szoftvert. Az 1.01-es vezérlőszoftverben a fejlesztők stabilizálták a gép működését alacsony akkufeszültség esetében, növelték az általános működési stabilitást, és kijavították azt a hibát, ahol ritka esetekben előfordulhatott, hogy a sorozatfelvételnél nem lettek megfelelően elmentve a RAW fájlok. A letöltéshez erre tessék.

Kép forrása: Pentax

Utolsó a felsorolásban a Viltrox, aki az AF 85 mm F1.8 Z-bajonettes objektívhez adta ki legújabb, 1.2.0 verziószámú szoftvercsomagját. A programozók itt csupán a lencserendszer kompatibilitását növelték a Nikon Z vázakkal. Itt éred el a firmware-t.

Kép forrása: Viltrox

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...