Átalakul a Lastolite By Manfrotto

No, nem kell félni, nem vész el a hátterek és fényformálók piacvezető gyártója, csupán teljesen beolvad a Manfrotto márkába, így mától a teljes termékkínálatukat a Manfrotto márkanév alatt forgalmazzák. Íme, a sajtóközlemény, amiből minden részletre fény derül:

A Lastolite By Manfrotto, a hátterek és fényformálók piacvezető márkája örömmel jelenti be, hogy 2021. július 5-től a jelenlegi portfólió összes termékét Manfrotto néven gyártják és értékesítik.

Az elmúlt években még inkább közeledett egymáshoz a fotó és a videó területe, így erre a változásra adott válaszként válnak a Lastolite By Manfrotto hátterek és fényformáló eszközök a Manfrotto márka részévé. A termékportfólió, mely kiváló minőségéről és teljesítményéről ismert, változatlan marad. Azonban 2021. július 5-től az összes brit Ashby De La Zouch-i gyárban gyártott terméket a Manfrotto márkanév alatt állítják elő.

„Ez az izgalmas változás két rendkívül innovatív, világhírű márkát fog össze, és a jövőben számos új fejlesztés lehetősége rejlik az összeolvadásban. A Manfrotto a Vitec Imaging Solutions csoport világszinten is vezető márkája a fotós és videós kiegészítők terén, ezentúl pedig a fogyasztók számára a piac legátfogóbb és leginnovatívabb termékpalettáját kínálja.

„A sikeres Lastolite brand 2016-tól Lastolite By Manfrotto-ként volt ismert. 2016-ot követően a képalkotó piac és a Lastolite By Manfrotto termékportfólió jelentősen megváltozott. Ez idő alatt a Lastolite By Manfrotto felhasználói a hagyományos állóképpel foglalkozó fotósokból átalakultak sokoldalú, mozgó és állóképpel egyaránt foglalkozó képkészítőkké. Ez a változás közelebb hozta a Manfrotto és a Lastolite By Manfrotto márkákat, ugyanazon ügyfelet szolgálva ki teljes termékportfólióval, így természetes előre lépésként adta magát, hogy a két márkanevet egyben fogjuk össze.” (Mark Langley, a Vitec Imaging Solutions világítási márkaigazgatója)

Az elkövetkező hónapokban a márkanév megváltozása láthatóvá válik a felhasználók számára is, mivel a Manfrotto név alatt gyártott termékek elérik a piacot. Az átmenet alatt lesz egy időszak, amikor a termékek Lastolite By Manfrotto és Manfrotto változatai egyszerre lesznek elérhetők, de a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy az eltérő márkajelzés ellenére pontosan ugyan azt a terméket kapják, a termékek tervezése, funkcionalitása és az Egyesült Királyság gyártási minősége konzisztens marad.

Ha többet szeretne megtudni a Manfrotto webhelyén elérhető fényformáló termékekről, látogasson el a www.manfrotto.hu weboldalra.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...