Nyomtasd ki mobilos képeidet a FujiFilm legújabb nyomtatójával!

A FujiFilm bejelentette legújabb, akkumulátoros nyomtatóját, az Instax Link Wide Smartphone Printert. Az újdonság a japán gyártó első olyan okostelefonhoz való printere, ami a nagyobb formátumú Instax Wide instant filmet használja. A kis zsebnyomtató Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál telefonunkkal (Android, vagy iOS operációs rendszerű lehet), a képek kinyomtatásához használjuk a FujiFilm Instax Link Wide alkalmazását.

Kép forrása: instax.com

Egy nyomat körülbelül 12 mp alatt készül el, majd a kép megjelenésére az instant papíron további 90 mp-et kell várnunk. A nyomtató beépített, USB aljzaton keresztült tölthető akkumulátora hozzávetőlegesen 100 kép kiprintelésére elegendő szuflával bír. A fentebb említett alkalmazással nem csak importálhatjuk képeinket, hanem szerkeszthetjük és szűrőzhetjük is azokat. A nyomtató egyébként kétféle nyomtatási módot kínál: az egyik az Instax Rich, ami növeli a kontrasztot és a színtelítettséget, míg a másik, az Instax Natural megtartja a fotó eredeti tónusait.

Kép forrása: instax.com

A nyomtatóval QR kód „feliratozási” funkciót is kapunk: képeinkre QR kódot nyomtathatunk, ami hangok lejátszását, egy adott weboldalra mutató hivatkozást, helymeghatározási adatokat, illetve címkéket is tartalmazhat. A nyomtatóval együtt egy új instant filmet is leleplezett a gyártó, ami az Instax Wide Black névre hallgat (színes film, fekete kerettel). A FujiFilm Instax Link Wide Smartphone Printer hamu-fehér, illetve mokka-szürkében lesz kapható 150 dolláros áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...