Ez a Canon intelligens, teljesen automata kamerája

Bemutatkozik a Canon PowerShot PX, a japán gyártó első olyan kamerája, ami automatikusan, a Mesterséges Intelligencia segítségével készíti el álló- és mozgóképeinket. Az újdonságnak hála úgy készíthetjük el felvételeinket családi összejövetelekről, osztálytalálkozókról, születésnapi bulikról, hogy fotósként mi sem maradunk le a képekről. Izgalmas jövő már ma! Lássuk, mit mond róla maga a gyártó:

Kép forrása: Canon

Sajtóközlemény

A Canon bemutatja az első okos kamera készülékét, mely megújítja a családok fotózási szokásait

Az értékes pillanatokat ezentúl automatikusan megörökítheti a Canon új intelligens fotós társával, a PowerShot PX-szel.

A Canon Europe ma bemutatja a PowerShot PX-et, egy kicsi, okos és barátságos kamerát, amely automatikusan készít kiváló minőségű 11,7 MP képeket és Full HD 60p videókat. A Canon továbbra is elkötelezett a képalkotó technológia újradefiniálása iránt, a PowerShot PX intelligens funkciói, például az állóképek és videók automatikus rögzítése, újragondolják a családok emlékeinek rögzítését. Ezzel az okos kamerával a családok élvezhetik az együtt töltött pillanatokat, miközben rögzíthetik anélkül, hogy az objektív mögött kellene állniuk.
A családi fotósoktól a kütyükedvelőkig ez az új, intuitív kamera intelligens funkciókat tartalmaz a közösségi események és a mindennapi emlékek dokumentálására. Az automatikus rögzítéssel és elsőbbségi felvétellel a PowerShot PX egy innovatív kiegészítője a tárháznak, amely kiegészíti a fotósok meglévő fényképezőgépeit, és ragyogó példája a Canon technológiai algoritmusának és az előretekintő funkcióknak, amelyek folyamatosan bővülnek termékpalettájával.

Élje meg a pillanatot saját fotósával

Amikor meg szeretné örökíteni az élet értékes pillanatait és egyben szerepelne is a felvételen, a PowerShot PX ideális választás – követi a cselekvést, és intelligensen helyezi el az alanyokat a képmezőben, hogy rögzítse a természetes gesztusokat és reakciókat. Bekapcsolás után a hordozható PowerShot PX bárhová elhelyezhető az otthon körül, és felvételeket készíthet a mindennapi pillanatokról. A hangvezérlő funkció lehetővé teszi a teljesen érintésmentes vezérlést állóképek vagy dinamikus videók készítéséhez.
Az egyszerű, mégis hordozható kialakításnak, az USB-C töltésnek és a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően – amely okoseszközökhöz kapcsolódik – a kompakt PowerShot PX bárhová elhelyezhető. Az intelligens arcfelismerő funkciókkal a PowerShot PX automatikus alanykeresést használ, hogy szereplőit a képmezőben tartsa, és olyan fényképeket készítsen, amelyek egyébként kimaradhattak volna. A 19-57 mm-es fókusztávolság, továbbá a forgatható-és-dönthető zoom objektív vízszintesen 340° és függőlegesen 110° -os széles látómezőt kínál az akció követésére.

Tegye kinccsé a mindennapokat

Tekintsen vissza az őszinte pillanatok digitális albumába a PowerShot PX iOS és Android alkalmazásával és kapjon ajánlásokat ettől az okos fényképezőgéptől a legjobb felvételek megtartására. Ezek a dédelgetett fényképek és videók a memóriakártyán vannak tárolva, hogy könnyen fel lehessen őket tölteni a számítógépre. Az alkalmazás segítségével manuálisan vezérelheti a fényképezőgépet a tökéletes felvétel elkészítéséhez, és távolról készíthet képeket, anélkül, hogy oda-vissza kellene futnia az eszköz ellenőrzéséhez. A családok személyre szabhatják az automatikus felvételi beállításokat is, az objektív szögét a saját stílusuk szerint rögzíthetik, és ismerős arcokat választhatnak az alkalmazáson belül, így biztosítva a prioritást a fényképezés során. A PC-s webkamera segédprogram használatával a PowerShot PX webkameraként is használható.

Több részletet tudhat meg a PowerShot PX -ről honlapunkon: http://www.canon.hu/cameras/powershot-px/

A PowerShot PX fő jellemzői:

• Állóképek és videók automatikus rögzítése
• Forgatható-és-dönthető zoom objektív, 340°-os forgatási és 110°-os dőlési látószöggel, valamint 19-57 mm-es (egyenértékű) zoomobjektívvel
• Felismerési technológia bizonyos arcok rangsorolására
• Kézi vezérlés és képkezelés a Connect alkalmazáson keresztül Mini PTZ Cam-hezWi-Fi és Bluetooth® megkönnyíti az okostelefonokhoz és táblagépekhez való csatlakozást

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...