Komoly kedvezmények az Olympus-nál!

Nem csak a „fekete péntek” miatt érdemes most ellátogatni az Olympus Mintabolt webshopjába (vagy a szaküzletbe), hiszen egyéb kedvezmények, akciók is elérhetővé váltak korlátozott ideig és mennyiségben! Lássuk, mivel és mennyit lehet most megtakarítani:

Ma éjféltől, azaz 2021.11.19. 00:00 órától egészen 2021.11.29. 23:59-ig élnek a következő kedvezmények a Black Friday (azaz inkább fekete hét) címere alatt: kezdetét vette az Olympus Black Friday azonnali kedvezmény promóció – szerezz akár 90 000 Forint azonnali kedvezményt a megjelölt fényképezőgépekre, objektívekre! „Minden megvásárolt (az akcióban feltüntetett) fényképezőgép és objektív esetében azonnali kedvezményt adunk a termék lista árából. Az akció kizárólag az Olympus Prémium Klub kártyás kedvezménnyel (-5%) vonható össze! Semmilyen más egyéb kedvezmény, ajándék, kiegészítő nem adható hozzá!

A másik promóció égisze alatt egy igen komoly objektívet kapunk ajándékba: ha 2021.12.20.-ig vásárolsz egy E-M1 Mark III vázat, vagy annak bármelyik kitjét (12-40 mm F2.8, vagy 12-100 mm F4 IS), akkor ajándékba kapsz egy M.Zuiko Digital 17 mm F1.2 PRO lencserendszert! Az alábbiak állnak az olympusmintabolt.hu illetékes weboldalán:

„Vásárolj egy OM-D E-M1 Mark III gépet és küldünk hozzá egy M.Zuiko Digital 17mm F1.2 PRO objektívet ajándékba! Ehhez egyszerűen csak kövesd az alábbiakat:

1. Vásárolj egy OM-D E-M1 Mark III készüléket bármelyik akcióban részt vevő üzletben vagy webshopban.
2. Látogasd meg a regisztrációs weboldalunkat és töltsd ki az űrlapot az ajándékok igényléséhez
3. Élvezd az új PRO objektívedet”

Minden további információ az olympusmintabolt.hu oldalon található!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...