A Kodak Reelz Digitizerrel 8 mm-es filmet digitalizálhatsz be

A C+A Glbal, aki az Eastman Kodak márkanevet licenceli, egy igen érdekes termékkel állt elő: a Kodak Reelz Digitizer segítségével régi 8 milliméteres filmjeinket alakíthatjuk át MP4 formátumú digitális kópiákká. Az eszközön egy 5”-os kijelző is található, amin a beolvasott filmet láthatjuk, hiszen a Kodak Reelz Digitizer nem csak beolvasásra, hanem lejátszásra és felvételre is képes.

Kép forrása: Amazon

Az eszközt a tetején elhelyezett kilenc nyomógomb segítségével vezérelhetjük: többek között mozgathatjuk a képkockát, zoomolhatunk, módosíthatjuk az élességet és a színárnyalatokat. A Kodak Reelz Digitizert úgy tervezték, hogy használata rendkívül egyszerű, magától értetődő legyen. A masina három, négy, öt és hét colos filmtekercseket fogad; a beolvasott adatokat USB csatlakozáson keresztül tölthetjük át számítógépünkre, vagy tehetjük ki tévénkre.

Kép forrása: Amazon

A beolvasó egység teljesen automatikus működésű, felbontása 8,08 millió pixel, ami a gyártó elmondása szerint „kivételesen” tiszta, éles, kontrasztos, részletes és színhű, Full HD felbontású digitális fájlokat hoz létre. Nos, a hangról nem esett szó, így valószínűleg hangsávot nem kapunk. A Kodak Reelz Digitizer 400 dolláros áron vásárolható meg a nagyobb online üzlettereken, mint például az Amazonon. (Forrás: petapixel.com)

Kép forrása: Amazon

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...