Ilyen fotós kesztyűt kérek karácsonyra!

A The Heat Company olyan kesztyűt fejlesztett ki fotósoknak, amivel a legzordabb téli körülmények közepette sem válik rémálommá a fényképezés. Az osztrák székhelyű cég 1994 óta fejleszt különleges kesztyűket; eredetileg a hadsereg részére gyártották a kezek védelmét szolgáló öltözéket. Az elmúlt évek során egyre többen fedezték fel maguknak a vállalkozás termékeit, amelyek amellett, hogy melegen tartják kezünket, nem korlátozzák le annak mozgását, motorikáját.

Kép forrása: The Heat Company

A gyártó időközben olyan termékeket is piacra dobott, amelyek kifejezetten a fotográfusok igényeire lettek szabva: a Heat Layer System rendszerkesztyű három rétegből áll, amik más-más hőkörnyezetben nyújtanak védelmet. A „Liner” az első védelmi bástya, ami tulajdonképpen egy vékonyabb alsókesztyű – ezzel kényelmesen kezelhetjük a fényképezőgép vezérlőit. A Liner olyan ujjbegy bevonattal lett ellátva, ami az érintőképernyők kezeléséhez szükséges, illetve ami stabil, csúszásmentes fogást tesz lehetővé.

Kép forrása: The Heat Company

A második védőréteg a „Shell”, ami egy különösen meleg, a Linerre ráöltendő másodkesztyű. Ennek az ujjrészeit le lehet húzni, így nem kell levenni a Linerről, ha épp meg szeretnénk örökíteni valamit. Csakúgy, mint a Liner, ezt a réteget is többféle kivitelezésben lehet megvásárolni, így akár teljes bőrbevonattal is árulják.

Kép forrása: The Heat Company

A harmadik, s egyben legutolsó hőpajzs a „Polar Hood”, amit a legnagyobb hidegben használhatunk az előző két rétegre húzva. A Polar Hood egyébként egy vékony, könnyű réteg, de nagyon hatékony védelmet nyújt a széllel és a nedvességgel szemben (pl. jeges esőben sem ázik át a kesztyű).

Azonban a cég fotósoknak a kombinált „Heat 3 Smart” és a „Heat 3 Smart Pro” kesztyűrendszereket ajánlja, ahol a Liner és a Shell eleve összevarrva érkezik. Persze, van többféle opció, mint például a Heat 2 sorozat modelljei, ahol a kesztyű ujjvégeit levágták, a védelmet egy „ujjkapucni” látja el. A The Heat Company kesztyűinek az alábbiak a legfontosabb funkciói, szolgáltatásai:

  • Rejtett mágnesek: az ujjkapucni és a hüvelykujj visszahajtható és könnyen rögzíthető, így korlátlan mozgásteret kapunk viseléskor
  • Érintőképernyőre érzékeny anyagok: a kesztyűujjak olyan bevonattal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően az érintőképernyőket is kezelhetjük
  • Extra zseb a kéz hátulján: melegítőknek vagy kisebb fotófelszerelésnek, például memóriakártyának kialakított rekesz
  • Hasznos rögzítő hurkok és karabinerek: az összes réteget összekapcsolhatjuk, hogy egyetlen eleme se vesszen el fényképezéskor
  • Extra hosszú csuklómandzsetta: hőhidak ellen
  • 2 húzózsinór az optimális illeszkedésért, valamint nedvesség és hó elleni védelemért
  • Praktikus segéd a levételhez: a kesztyű oldalán vagy az ujjak között lévő hurkok megkönnyítik a lehúzást
  • Intelligens anyaghasználat
  • Szilikon mintázat a tenyéren: biztos fogást kölcsönöz

A The Heat Company termékeit bárhová szállítja, így hozzánk is, ráadásul az árak sincsenek elrugaszkodva a valóságtól: 28 dollárról indul a móka. Erre tessék.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...