Kedvezmények és újdonságok a Tripontban!

A Tripont Foto Video szaküzleteiben és webshopjában most a Canon RF 50 mm F1.8 STM alapobjektív 25%-kal kedvezőbb áron (bruttó 59 990,- Ft) vásárolható meg, de az akció csak február 28-ig, illetve a készlet erejéig tart, aki tehát ilyet szeretne, ne habozzon túl sokáig!

Néha van az úgy, hogy az ember rákíván valami „jó cuccra”, de még nem érkezett meg a fizetés, vagy a kiszemelt jószág nagyobb pénzügyi falatnak bizonyul, mint azt épp le tudnánk nyelni. Ilyenkor jól jön egy olyan lehetőség, ami most február 25-ig él: 0% önerővel, 0% THM-mel vásárolhatjuk meg a kívánt tárgyat a Cetelem segítségével. A Tripont webshopjában akciókameráktól kezdve számítógépes alkatrészekig minden elérhető, ami szem-szájnak ingere; a teljes lista itt található.

A nem is olyan rég bejelentett Instax Mini Evo már kapható idehaza is, így a Tripont is felvette termékkínálatába. A fényképezőgép raktárról vihető a budai és a pesti szaküzletből, de a foteled kényelméből, a webshopon keresztül is megvásárolható bruttó 74 891,- Ft-ért. A készülék részleteit itt találod.

Új színekkel, új táskákkal jelentkezett a Peak Design: megérkezett a legendás 45 literes hátizsák kistestvére, a 30L Travel Backpack. Szintén újdonság a 65 literes utazótáska, a PD Travel Duffel 65L, amiben rengeteg cucc elfér. „Őrülten sokoldalú, ultrakönnyű, párnázatlan, vízálló cipzáros válltáska” a Packable Tote, ami sokoldalúságának köszönhetően tökéletes társ a mindennapokban. „Az origami ihlette Wash Pouch karcsúsított változata. Rengeteg osztott zseb és egy beépített eloxált alumínium kampó van benne a felakasztáshoz. Minden elfér benne, ami az utazáshoz szükséges, és ami még jobb – kis méretének köszönhetően az utazótáskánk bármelyik sarkába beletuszkolhatjuk. Fekete és zsálya színekben kapható” – miről is van szó? Hát, a kisméretű Small Wash Pouch-ról!

A Peak Design nem csak új modelleket, hanem új színeket is bemutatott: a packing cube-ok és a shoe pouch-ok már nemcsak feketében, de fehér és zsálya színben is kaphatóak. Bővebb részletekért kattints ide! (Képek forrása: Tripont)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...